Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2019-11-12 09:20:51 eye-2 561   — comment 9

Роздуми "ушльопка" з числа "войовничої меншості"

Скільки вже нова ЗЕ!Команда ярликів на справжніх патріотів навісила - ми і "войовнича меншість", і "порохоботи" (тю!), а тепер ще й "ушльопки".

Ну, якщо на те пішло, то послухайте одного з цих "ушльопків", який ще не проти стати до лав умовної партії "війни", в яку б об'єдналися "голуби миру" з важким озброєнням.

Якщо партію "миру" на умовах Кремля в Україні очолює Верховний Головнокомандувач, який ще й преZEдент в одній осбі, то хтось має стати й на чолі умовної партії "війни" за остаточну Незалежність України від РФ, чи не так? Але хто може бути таким сміливцем? Звісно, що не пан Апаршин, Боканов чи цей, як його там... міністр оборони, хз, як його прізвище.

Атмосфера в суспільстві підвищується з кожним кроком до "нормандського формату" та інших кремлівських забаганок. План мирного врегулювання може підтримувати хоч 73%, але план нездачі своїх територій та гасло "Мир через Перемогу" підтримується великою кількості "войовничої меншості" або як нас зараз називають - "ушльопками".

Так ось, дії "ушльопків" має координувати професійний командир з числа авторитетних військових. Проте - хто він?

Переважна більшість з тих, кого не звільнив з ЗСУ "зелений режим" боротьби з бідністю, сидять на своїх місцях в кабінетах та трусяться аби не втратити свої великі зірки на погоні чи посаду. Повірте, їм чесно є що втрачати, на відміну від нас - рядових "ушльопків".

Проте добре, що вчора я подивився "Свободу слова" на ICTV і послухав як грамотно та жорстко опонував міністру МЗС Пристайку генерал-майор Забродський, який є наразі нардепом. Особливо сподобалися його тези про амністію бойовикам, яку ВР має закріпити законодавчо. Бойовий генерал, під командуванням якого десантура влітку 2014-го зробила 450-километровий рейд по тилу ворога - знає, що говорить. Жодної амністії ворогам, які вбивали наших побратимів!

Це я до того, що, на мою думку, вимальовується дуже цікава кандидатура, яка б могла очолити справжнє, а нє опереточний, військово-патріотичний рух в Україні. Який би добивався отримати Мир через Перемогу.

І якщо зелені не придумають, як генерал-лейтенанта зупинити, то... Але подивимось. Вольовий та грамотний командир - це запорука успіху. І чисельна перевага супротивника в цьому разі навряд чи зіграє.

Для особо обдарованих спеслужбистів повторюю: мова йдеться про умовну партію "війни" за остаточну Незалежність України від РФ, зрозуміло?..

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma