Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-03-29 05:13:56 eye-2 99   — comment 12

...рожают оффци

под брезентом,Авакофф буде Президентом.(метафора). Взята з класики. Так хто її пам'ятає. Ні,пам'ять в нас то добра,на стільки добра що в запальних суперечках.ми можемо вивалювати мегатонни різної інфи. А толку.

Як сказав хтось мудрий,з сучасних- скільки пам'ять ,суперкомпутора не збільшуй - він ідіотом і лишиться. Бо надрукує тільки те що ви йому підкажете,програмно. Сам створювати програми він не в силах. 

Так і ми,людство. Ми знаєм все. Та не можемо нічого вдіяти. Бо щоб передрукувати власні програми ,потрібна воля та час. А воля є тільки в навіженних. Всі різні мега-ідеї ,зароджувались в чиїхось схиблених мізках, в брехні та пафосі, підхоплювалися наївними романтиками, та згортались цинічними та злими практиками. А як їх не згорнути якщо давати волю романтикам то є ще більше зло ніж вбивства. 

Так було скрізь. Так сталося і в нас. На Майдані. Дивно. Чомусь забули всі як раділи кожному слові - одне одного. Як працювали разом, Яценюк,Аваков, Юля, Порошенко тощо. Що прийшли на хвилі романтичного натовпу, що повірив в справедливість якої не буває. 

Як потім перегризлись та стали ворогами. З одного боку. З іншого - навпаки,згуртувались,бо небезпека більше від натовпу а не від одне одного. Тому таємно зустрічаються. Навіть вороги. І це нормально.

Вірус. Вірус в головах. Як і розруха. І це теж від класика. Того самого. Нічого не змінилося з тих пір. Все однакове. Як і в третьому романі класика - нічим москва не змінилася - тільки квартирне питання зіпсувало людей. 

Отже - чим пов'язані часи , методи, сценарії ,теорії. Одним. Тим самим. Інстинктами людини. Вони програмні. Як і все. Як і суперкомп'ютер. Як і революціонери. Як і наші виборці. Як і світові споживачі. 

Як казав Амосов- Світ врятує суперкомп'ютер. Напевно тому що ми йому це довіримо та спишемо на нього. Як на револьвер. В "російській рулетці". Та крутнемо ми самі. 

Хто крутнув - вірус? Ось в чім питання. Ми самі. Хоча руку приклав хтось інший. Той хто розуміє. Хто будує "шахматки". 

Шахматки виборів,виробницва,конкуренції. 

Отже - чи є тоді демократія? Це риторичне питання. Це як і Бог. Він є. Але його нема. Бо він в нашій уяві. Так і демократія. 

ЇЇ нема. В Природі. Але є в народі. Має бути. Та чи означає то - самодозволенність? Ні. То чи є тоді - лібералізм? Нема.

Все відносне. Як і тоталітаризм. Та хто про це думає. 

Робити з аеропорту морг- це ліберально чи тоталітарно? Та хто нас питатиме. А вибори? Хто нас питає? З чого ми обираємо? З того що запропонують.

А що пропонують? То що треба. А що треба? Де критерій виміру потреб? Він є. Природній. Але вже не сучасний. 

Тому має бути корекція. Вона і йде. 

Аваков- Через карантин на 30% знизилася злочинність. А також. Все інше. Споживання, промисловість тощо. На довго. Як вирішать. Там.

Це добре? Гадаю так. Масони? Можливо. Це зло? Ні. 

Чи злий пастух що лупцює свою вівцю? Ні. В неї є вибір. Йти як слід чи лізти в шкоду. Пастися чи бути з'їденою. Або те і інше разом. Бекати чи мовчати. Але вибір завжди є.

Чому не обирають те що треба? Те що треба нам. Бо в кожного своє. То хто ми? 

Ми - тоталітарний світ що керується демократичним інструментом. Це краще ніж навпаки. Краще за КНДР. 

Там вибір теж є. Але інший. 

Чи є те Зло від керування нами? Ні нема. Нас хотять скорочувати? Треба. Обманюють? Треба! 

Для мене є один критерій виміру Зла на Землі. Сільськогосподарський. Селянський. Поголів'я росте? Так. Вагу набирає? Так. Ось і відповідь. Загальна. 

Та чи означає то що на Землі все добре? Добре кому? Все ж відносне. Є вимір й цього. Природній теж. 

Якщо стадо росте а пасовиська ні,то тут щось не те. Щось треба змінювати.

Пасовиська людства то давно вже не коріння,ягоди й гриби. Навіть й не м'ясо. Надра. Ми добрались й до них.

Ба більше! Ми їх вже вичерпали! Майже. Лишилось щось на гроба. Щоб по людському. 

Треба лишити хоча б рубильник. Не здавати на брухт. Щоб було б чим вимкнути Планету. 

У вірусу людське обличча.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma