Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-03-31 09:05:43 eye-2 4436   — comment 0

Розв'язання "конфлікту"

Лише для довідки перед вищими силами, розумними інопланетянами або чимось іншим що є чи нема, ми повинні це сказати: розумне та ефективне рішення існує; воно існувалo з осені 2022 року, більше року тому; і воно існуватиме щодня відтепер і доки не станеться щось що може призвести до іншого способу його розв’язування.

Це рішення просте та добре відоме: Україна стає повноправним членом НАТО. Повні гарантії безпеки поширюються на всю територію яка зараз знаходиться під контролем законної української влади, за межами 20-кілометрової зони від лінії активних збройних дій та тимчасової окупації.

Якщо агресор атакує будь-який об’єкт за межами тимчасової зони, він отримує нищівні удари по військових потужностях на тимчасово окупованій території України, а також на території держави-агресора яки безпосередньо використовуються для вчинення агресії.

Якщо агресор намагається захопити більшу частину території України, він отримує нищівний контрудар, знищується повністю та відкидається за попередню лінію розмежування.

Санкції зберігаються в повному обсязі до повного відновлення територіальної цілісності України, в усіх її міжнародно визнаних кордонах і регулярно посилюються до приведення агресора до повної та безумовної відповідності з нормами міжнародного права.

Такий тип пасивно-активного захисту, потужний, масивний та негайний: гарантує та забезпечує остаточну поразку агресії i відновлення, у повній мірi, законного і мирного міжнародного порядку в Європі.

Він також є наочним і відчутним прикладом тa стримуючим фактором для всіх майбутніх агресорів: з ядерними боєприпасами чи без них.

Це рішення існувало і існує щодня: для протоколу та для історії.

І якщо ви не робите того що необхідно для забезпечення проходу в майбутнє; якщо ти боїшся; невизначений; слабкий; або щось інше, будь що; це не причина і не виправдання яке погодить Час. Це лише вибір. Твій вибір власного майбутнього тa долі. Вочевидь, скаржитися на власний вибір не буде куди.

Для протоколу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma