Enigma Enigma

Костюк Олександр

2020-10-27 16:44:36 eye-2 3543   — comment 9

"Руская рулєтка" на Сході України.

Дивлюсь на % підтримки ОПЗЖ-Шарія в східних та південних регіонах.

Розумний вчиться на чужих помилках. Дурень вперто повторює власні.

Приклад ОРДЛО людей нічому не навчив. Не бояться люди за свої інвестиції, за плоди своєї праці. Не розуміють, що рускій мір обнулить вартість їх квартир, гарних будинків, дач, бізнесів, зарплат, зароблених пенсій. Що в разі чого для росії вони (і російськомовні теж) є і будуть чужими, "хо--ми", гарматним м’ясом. Все їх майно - військовим трофеєм.

Все, чим оперує ОПЗЖ-Шарій, це: 1. Страшилки про "страшних бандерівців", яких зараз у цій виставі грає Нацкорпус та йому подібні фейкові "націоналісти" (за ті ж гроші, з яких фінансується і ОПЗЖ, і Шарій). 2. Міф про "внєшнєє управлєніє запада" (що смішно насправді. Тому що реальне зовнішнє управління США як в Південній Кореї, Японії чи ФРН у 40-50-х мало наслідком бурхливий ріст економіки та рівня життя) 3. Ностальгія про СРСР, який давно здох, тому що та система була просто нежиттєздатною, неконкурентною. Якого (СРСР) немає і ніколи не буде. 4.Обіцянки про "бізнєс с росієй" (що смішно, тому що бізнес з росією це завжди збитки і кідалово).

Невже цих міфів досить, щоб мати підтримку 20-30% насєлєнія? Щоб ці люди реально ризикували отримати ОРДЛО у власному домі?

«Руская рулетка» на Сході України продовжується…

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma