Enigma Enigma

Norman

2020-01-26 13:19:10 eye-2 173   — comment 0

«Рускій мір» виявився не до смаку жителям Донбасу


Вже шостий рік окупаційна влада «псевдо республік» годує місцеве населення байками про економічне «диво», нові «звершення та успіхи». Але навіть під тиском тотальної злочинної «гебельсько/путінської» пропаганди в думках жителів окупованих територій Донбасу брехливе російське та проросійське телерадіомовлення все одно перемагає холодильник. 
Важка криміногенна обстановка, політичні утиски, заборгованість по заробітній платі, тотальний дефіцит та високі ціни на всі види товарів повсякденного вжитку. Все це доводить місцеве населення до відчаю, тому щодня на пунктах пропуску на всіх КПВВ вздовж лінії зіткнення з боку окупованих на підконтрольні Україні території вишиковуються кілометрові черги людей, змушених рятуватись від наслідків абсолютного економічного краху псевдо республік.
Пропагандистська машина «ЛДНР» озвіріло намагається приховати наслідки економічного лиха для населення, традиційно звинувачуючи у всіх своїх невдачах українську владу, плодячи все нові та ще більш безглуздіші фейки. Терористичні ЗМІ, сайти, групи в соціальних мережах майже щодня поширюють інформацію про нібито обстріли підрозділами ООС житлових кварталів мирних жителів, а насправді самі ж бойовики обстрілюють будинки місцевих. Результатом дій окупантів є не тільки знищенні або суттєво пошкодженні будівлі, але й важкі поранення і травми ні в чому не винних жителів Донбасу, серед яких, як нам стало відомо напередодні, восьмирічний хлопчик та його вагітна мати.
         Нажаль і новий 2020 рік жителі тимчасово окупованих територій зустрів новою хвилею «політичного терору» з боку НЗФ РФ. Все це наслідки «руського міру» навіяного злочинною владою країни-агресора. Багатостраждальний регіон з кожним роком втрачає промисловість, економіку, а головне людей, які залишають рідні міста в пошуках кращої долі і таких людей з окупованих частин  Донецької та Луганської області  з кожним роком стає все більше. 
 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma