Enigma Enigma

Gradov

2021-02-27 16:46:07 eye-2 3782   — comment 3

Самий що не є "Колаборант"...


Цікаво, а РНБО і саме Мячеславович, а депутати ВР знають що законопроект про "колабораціонізм" (дуже схоже на онанізм) котрий тільки збираються розглядати вже працює! Де? У Станиці-Луганській.! Ні у мене дах ще не поїхав! Напишу! Дах їде саме від самих подій, що відбуваються сьогодні в Україні. Що там вистава закінчилась на Банковій? Находились біля пустої  буді АП, Генпрокуратури?? Як би ви отак висловлювали своє занепокоєння війною на Сході! За добу 11 поранених і вам до дупи! А мені ота ваша сьогоднішня хода до дупи. Куди ви потім? У кафе по півку? Та побалакати як ми гарно ходили! Щось ніяких дій не видно не від презиндента ні від РНБО. Згадали, що у 2017 подавався закон стасовно- колабарантів. О давайте чергову мульку зараз запустимо. Тільки слуги свій закон зроблять! І почалось! Та такі усі вумні. Один ляпає гарно а другий ще краще. А що недостатньо статті-111, у Кремінальному Кодексі України? Вже завтра луганда з дирляндією повертаються до України? У голові-окупація? Чому не війна? Та три копійки вартість вам за чергове бла-бла-бла. Де там РНБО, де там Генрокуратура, де там отой Аваков, де там СБУ??
Мячеславович, а де зараз Єфремов? У тебе постійні конфлікти були з ним? Під слідством був. У сізо у Старобільську сидів. Чому звільнили? І де він зараз один з перших зрадників. А де мер- Кравченко, котрого "Айдар" у Щасті затримав, а доблесне СБУ відпустило. Стасовно СБУ то взагалі незрозуміла контора. Якщо у 2014 самі себе не змогли захисти, то яка надія що мене захистять. А коли деокупація здійсниться, то мене одного з перших на допит привезуть. А хто волав за расєюшку, так і залишиться не доторканим. Чому ніякої реакції на вашого співробітника, котрий тепер очолює так звану лнр? А де інші Голенко, Пристюк...куди подівся Болотскіх...?? А пешого "колаборанта" вже виявили І саме на теріторії України у Станиці-Луганській. Так. Так. Самий що не є "КОЛАБОРАНТ". Людина, котра за 7 років війни зробила у сотні разів більше ніж отой голова РНБО. І співпадає. Вона прцює з Українськими військовими. Вона Волонтер. Вона у хлопців на нулі- Як Рідна Мати. Тепер вимели з приміщення. Все сходиться Мячеславович. Найбезпечніша людина і загроза для Держави. Вона працює з військовими, які "окупували" Станиці....Колишній СБУшнік вже не раз заявляв і заявляє, що частина Луганської області, пимчасо окупована Україною, є територія лнр. Вже з 2017р. і мапа існує. Уся область- лнр.
А потяг з кожним днем набирає обертів. СМІ працюють у лугандонії вже не на 100, а на всі 200%.не на користь Україні. Що там Медведчука канал зачинили? Уряяяя! А хто дивився, той і дивиться. В інеті все залишилось! І не потрібно думати, що старі- дурні і дивились тільки ТВ. Діти, онуки навчили користуватись інтернетом. Їм дуже подобається. Більше каналів. Більше дивляться фільмів і передач старих часів, у котрих вони жили.Тож хто цікавився медведчуком, той і зараз дивиться. Кому він раніш був ушльопком кремлівським, так і залишився. І не знає, що там ляпають на 112му?? Тепер кого там Стерненко підкинули....Це не остання вистава від 95го. Цікаво, хто наступний буде?? Шоу буде продовжуватись і глядачі чекатимуть хто кого? І головне всі при справах і всі задоволені...
                                     РНБО, ВР, АП...може колись а згадаєте, що на Сході- ВІЙНА??

v Sveta Svetikova
24 лютого о 12:05  ·
СТАНИЧНО-ЛУГАНСКИЙ РАЙОН
Господи!
Чтоб я делала бы без моих смелых и отважных!!!
Мой 69 й год начался не очень ...
Сегодня с последним китайским предупреждением нас "коленом под жопу" выгнали со склада..
На последок директор стадиона выразил всю свою нескрываемую ненависть,почти классовую ,налетел на меня,что якобы моя какая то Газель проехала по его стадиону и прям по беговой дорожке,которая стоит аж целых 11 миллионов,хотя если мне не изменяет память,то это больше,но то таке..мыши поели как всегда...
Но потом понял,что не по адресу наорал,сразу ретировался к себе в кабинет и даже не извинился.
Очень обидно и не буду этого скрывать, проделав столько для всего района начиная с первых дней войны,пытаются уничтожить волонтерский рух,но я дама ,хоть и нежного возраста,но сдаваться фиг Вам!
При -19 по Цельсию даже самые нерадивые арендодатели не всегда так поступают,но это не о Станице...
Переехала почти на самый ноль,так что считайте ,что я почти в окопе,но ищем во всем позитив и я смеясь сказала моим смелым и отважным,что сейчас мне стало еще ближе подавать Вам патроны!
Держим строй и не сдаемся!
Продолжаю свой путь и не важно какая погода и какие настроения у некоторых!
Дорогие мои смелые и отважные!
Я Вас нежно люблю и обнимаю!
Мы сегодня всем очередной раз показали настоящее Единство между волонтёрами и нашими ВСУ!!!
Руководству Батальона мое щирое дякую! Я Вам обязательно "отомщу" прямо сегодня !
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
#ООС_2021



 

                          Головна ставка усієї пропаганди  на луганді на молодь.....

 

 

                             І пару свитлин події у Стнаниці-Луганській....

 

 

 Мячеславович, а ти був колись очільником області. Хоча навіщо запитувати. РНБО не до війни, бо інших справ вистачає.

.

.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma