Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-08 08:37:33 eye-2 2928   — comment 0

СБУ затримала диверсанта ФСБ під час спроби підриву цистерн з аміаком у Сєвєродонецьку (Відео)

Про це повідомляє прес-центр СБУ. Вчора агент ГРУ спокійно ходить вулицями Києва, інші намагаються вчинити теракт та екологічну катастрофу на Донбасі, на Луганщині підпалено ліса через що загинуло 6 та постраждало 25 людей, у тому числі діти. Просто дуже багато посіпак росіян при зеленському почувають себе вільно та спокійно...

Контррозвідка СБУ запобігла теракту на Луганщині, який готувала ФСБ РФ

У районі проведення ООС контррозвідники СБУ та бійці Центру спеціальних операцій «А» затримали агента ФСБ РФ. Він прибув з тимчасово окупованих районів для здійснення теракту на підконтрольній українській владі території.

Громадянина було затримано «на гарячому» - під час підготовки до диверсії. Він діставав зі схрону 2 гранатомети РПГ-22.

За завданням своїх кураторів з російської спецслужби, зловмисник мав підірвати цистерни з аміаком ємністю 3500 тонн на території ПАТ «Сєвєродонецьке об’єднання «Азот».

Затриманий є мешканцем тимчасово окупованого міста Ровеньки. З 2014 року він брав участь у бойових діях проти українських військових. Згодом був завербований представниками ФСБ РФ.

Диверсант вже перебував у розшуку за двома статтям Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні ще одного злочину.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma