Enigma Enigma

Лана Шведова

2020-08-05 17:27:13 eye-2 2774   — comment 0

СБУ затримала кулеметника «батальйону Восток», який брав участь у боях в районі Донецького аеропорту

Служба безпеки України викрила на Донеччині колишнього бойовика незаконних збройних формувань, який брав участь у бойових діях проти підрозділів антитерористичної операції.

За даними слідства, у 2014 році мешканець Маріуполя добровільно приєднався до лав так званого «батальйону Восток». На «посаді» кулеметника він перебував на позиціях бойовиків в районі Донецького аеропорту, а також Авдіївки та Пєсків.  У 2015 році зловмисник залишив угруповання і виїхав на територію РФ, де переховувався від правосуддя.Правоохоронці затримали колишнього бойовика після того як він приховано прибув на підконтрольну українській владі територію.Слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України.Тривають слідчі дії.Заходи із викриття зловмисника проводились під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області.


https://ssu.gov.ua/rehionalni-novyny/sbu-zatrymala-kulemetnyka-batalionu-vostok-yakyi-brav-uchast-u-boiakh-v-raioni-donetskoho-aeroportu?fbclid=IwAR1ny9ScWhRHvCBt7_hL8sdosNCQpZnmycDfNb-DuMz59jPbfC1DhGQOz3Q

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma