Enigma Enigma

Владислав Стахів

2019-12-03 09:43:07 eye-2 429   — comment 0

СБУ затримала поліцейського під час отримання 75 тисяч гривень хабара

У Харкові співробітники Служби безпеки України затримали поліцейського за підозрою в отриманні хабара. Про це повідомляє керівник прес-центру УСБУ Владислав Абдула.

За інформацією спецслужби, старший лейтенант одного з районних відділів поліції Харківської області пропонував обвинуваченому в шахрайстві за $ 6000. закрити кримінальне провадження. Затримали фігуранта під час отримання траншу в розмірі 75 тисяч гривень. 

В даний момент вирішується питання про оголошення підозри за статтею 368 КК України ( "одержання хабара"). Крім того, силовики перевіряють колег затриманого на причетність до корупційних злочинів.

Нагадаємо, раніше військова прокуратура Харківського гарнізону спільно з СБУ та Управлінням внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби  затримали  полковника зі Східного територіального управління ДПСУ. Про це на своїй сторінці в  Facebook  повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко. 

За даними силовиків, заступник командира Харківського прикордонного загону-глава прикордонної комендатури швидкого реагування налагодив схему одержання хабарів за внесення неправдивої інформації в документи про перетин окремими особами кордону України.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma