Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-07-27 08:52:52 eye-2 5052   — comment 6

​​​​​​​Сергій Григорович хоче відмовитися від звань Герой України і Заслужений артист України.


Сергій Григорович хоче відмовитися від звань Герой України і Заслужений артист України
.
Відкритий лист до вищих посадових осіб України.

Маленький лікнеп на одне речення. Що таке ерозія мови? Це псування мови. Коли багато неосвічених людей підхоплюють нашаровують у мові якісь глупуваті вислови, розповсюджують їх і роблять "звичайними", загальноприйнятими. Породжуються такі глупуваті вислови зазвичай або самими не освіченими людьми, або якимось дуркуватим високопосадовим бюрократом, якого занесло на посаду від'ємними соціальними ліфтами.

Так-от за СРСР нами керувала купа глупих шизо-маньячних осіб, які будували феодалізм індустріальної доби, під дуркуваті казочки, про щасливе майбутнє і "все безплатно", про всесвітнє царство безбожжя. Але декілька історичних каламбурів зробили з цих полудурків, типу - "видатних осіб".
Бомбардування союзниками Германії заставило Гітлера забрати ти всю винищувальну авіацію зі східного фронту. А постачання по ленд-лізу озброєнь, матеріалів і радіо-засобів дали армії зброю, яку всю на прикордонних складах Сталін профукав Гітлеру. І тут раптом Сталін, найбільший військовий лузер людства, який профукав 7 мільйонів військових полоненими і вбитими, і всі військові запаси за перші 5 місяців війни, ... він зненацька став великим військовим "генієм". А Сталін профукав просто фантастичні кількості танків, літаків озброєнь і військових матеріалів на складах, аеродромах і на забитих пробками дорогах. І це, не в умовах неочікуваних революційних військових методів німецьких генералів, а вже добре відомих після захоплення Польщі і Франції (дуже глибокі танкові клини з щільною взаємодією авіації при радіо-координації).
Потім у країні полудурків, які заперечували усі нові науки, і мордували вчених по гулагах ... полонені європейські інженери, які працювали на шарашках під ім'я якогось російського "Вані", створили ілюзію могутні московської науки та інженерії. Таке собі чудо, коли тотально зруйнована війною країна за декілька років бере собі і запускає супутники в космос, та робить атомні електростанції які ще є в ХХІ столітті не всі потужні країни можуть збудувати. ... Але ці московські науки і інженерія розвалилася одразу, як німецькі інженери померли чи вийшли на пенсію. І московська "супердержава" природно перетворилася назад у сировинну колонію. А вже реальна московська інженерія відгукнулася чорнобилями і дірками у космічних кораблях, та відставаннями "по всьому назавжди".
Історія Московії взагалі як зебра. Держімордно-холуйське невігластво, перемішане з періодичними наскоками цивілізації з Європи. Такі наскоки цивілізації ставалися після деяких війн у вдалій коаліції, або від відкриття якихось величезних сировинних запасів, які приїжджала видобувати європейська інженерія. Уральский руди, вугілля і руди біля Донбасса, український газ, Прикаспійська нафта, сибірська нафта та газ ...

Це пару абзаців про історичну правду, бо у декого, ще до цих пір мізки зафукані всілякими такими казочками про "розумову велич" СРСР і московії. Тепер повернемося до нашої справи. Зрозуміло, що російська мова, і під нею українська, жили у держімордно-холуйському рабстві. Заїжджі європейські інженери російською мовою не займалися... Як її створив випускник німецького університету Ломоносов з церковнослов'янської мови і французької граматики, так далі - все, нею керували тільки місцеві доморощені дуркуваті бюрократи, а потім взагалі звіхнуті соціал-"революціонери" застою, ідіотизму, садизму, антилюдяності ...

Довгий вступ, але суть буде коротка. Декому цю суть буде потрібно прочитати 3-5 разів щоб зрозуміти, що це дуже серйозно.
Чим мені не подобаються звання Герой України і Заслужений артист України? Мало того, що вони є ідіотичними, вони ще велику кількість достойних людей роблять учасниками якогось дуркуватого дійства. Своєю ідіотичністю роблять абсурд в головах молодого покоління. Це не "взагалі", не "заодно", а це дуже серйозно, коли держава призначає ідіотичні звання, ще і одні з найвищих. Люди, які творять і підтримують таке, ... вони роблять державу ідіотичною. Вони, - або ідіоти, або вороги. Поїхали.

1. Ці звання успадковані від ворожої нам Московської анти-культури безбожників і садистів.
2. Ці звання встигли навручати своїм любимцям, вже і без радянських брежнєвих два українські президенти, скинуті народом за їхню аморальність, корумпованість, ...
Але ж чому саме ці два звання?
3. Слово "заслужений" є пасивним дієприкметником. Тобто іменник, до якого покладається слово "заслужений", не сам заслуговує, а його заслуговує хтось інший. Тобто заслужений хто/що, та ще й заслужений ким/чим. Приклад: "Орден заслужений героєм". Тобто виходить що "заслужений артист" кимось. Чисто за граматикою, не артист щось заслужив, а його, артиста хтось заслужив. Тобто назва звання, - повністю ідіотична.
Я розумію, що багато хто вже генетично успадкував від совка: "Так у нас багато чого дебільного, так історично склалося." То щось у московитів і "у вас" склалося, у нас так не склалися, нам дебілізми не потрібні. Нам не потрібна анти-культура просякнута ідіотизмом. Приклад держави для молоді насичувати мову ідіотизмами.
4. Звання "заслужений артист" надано величезній кількості людей, котрі оспівували чужі ворожі антиукраїнські, антихристиянські цінності.
Тепер про Героїв ...
5. Окрім перерахованого вище негативного спадку, впроваджене Кучмою у пам'ять про совок звання Герой України  є дуже глупим з наступних причин. Якби це було б не найвище звання, то було б простіше. А так, це звання створює абсолютно глупий неприйнятний контекст для всіх інших звань і нагород, якими нагороджують людей за героїчні діяння і вчинки. Та й просто для людей, які роблять героїчні вчинки без усіляких нагород. Держава тут начебто виступає дуркуватим клоуном... От ви усі - не герої, а ось тут Янукович призначив справжніх "Героїв"-доярок ! Навіть дитині зрозуміло, що така неадекватна глупувата назва звання "Герой України" компрометує і принижує багато інших реальних героїв України. І  при кожному публічному представлення когось: Герой України, такий-то, такий-то, ... начебто публічно принижуються усі інші герої України які не отримали  саме цього звання.  Цим таке звання саме себе компроментує. Від цієї дуркуватої філологічної маячні московських "генів" треба позбавитися і швидко.

Просто щоб держава і люди не виглядали дуркуватими ідіотами. Особливо зараз, коли поставити поруч, доярку призначену Януковичем Героєм України, і "не героїв України", які віддають своє життя і здоров'я за Україну у героїчних військових подвигах, ...
цей абсурд стає абсолютно суспільно неприйнятним.
Я вже навіть не буду нічого казати про сатанинські кремлівські зірки на ордені Герой України, або на підкреслено слабкий дитячо-дилетантський дизайн ордену з тризубом, де рамочка втричі товстіша за сам тризуб, "кооперативно-саморобні 90-ті".
Скасовувати, перейменовувати, то, мабуть - не реально, і викличе тони гучних скандалів, антирейтингів і протистоянь.
Але і надалі призначати та нагороджувати такими знаннями і орденами є неприйнятним, глупим, антидержавним. Треба замість них обрати нові з нормальною, не ідіотичною назвою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma