Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-04-12 04:42:31 eye-2 4435   — comment 0

Серйозні гарантії

Шерлок Холмс говорив, що якщо відкинути все неможливе, то залишається одна, чиста правда.

У ці дні, постійним відчуттям: очима, вухами, всіма органами подій, які ще недавно здавалися неможливими, чорною фантастикою тут і в цьому столітті, українці можуть дійти усвідомлення що в цій реальності, в тому числі географічної; у цій війні; з цим ворогом та такими - деякими, союзниками папери та слова не можуть бути надійними підставами безпеки; незалежності та суверенітету. Ніякі слова та жодна їх кількість: хороших правильних слів. Вони не змінюють реальності.

Цей аналіз: знайдіть у ньому слабке місце: запрошую Вас, може привести до висновку: логічного та відповідального що існує тільки один інструмент, який може забезпечити їх у реальності, а не на папері; і лише на папері.

У відповідь на розбомблені міста, прямо у світлі спалахів: серйозне занепокоєння та заклики терміново прийняти. Ні, не гарантія. Не виглядає, не ходить і не діє як те що називається цим словом. Питання закрите. Справжні, серйозні гарантії слід шукати в інших місцях.

"Розглянемо питання після закінчення"? Малювання умов та ліній: собі, не ворогові? Знак, безпомилковий симптом нерішучості та слабкості? Схоже, вже. "Гарантія безпеки"? І близько не лежало.

Заробляти політичні очки та просувати кампанії на розбомблених містах та крові мирних жителів? Серйозний цинізм: цілком можливо. "Гарантії"? Дайте відповідь самі.

Інші, дивлячись на те що розгортається перед очима можуть зробити схожі висновки. Так, для цього мали існувати інші інструменти та способи: для безпеки. Але ж бачите: очі! Чому вірити їм: чи словам на паперах? Чи можна поставити життя та свободу, на слова та папери? Не треба бути Шерлоками щоб зробити очевидні висновки.

Якщо для забезпечення свободи та виживання нації є одна реальна, справжня гарантія, то відповідь: логіки; моралі та еволюції очевиднa.

І ще одне очевидне повторення: совок не виграє Україні цієї війни. Все знову скінчиться сумними піснями.

- "Ой a думали що вони повністю захищені!"

- "Ось вже (на папері)  у нас мільйони дронів!"

Прес-секретар начальника офісу дала інтерв'ю. Нагадайте, будь ласка як звати начальникiв офісiв прецедентів Франції та США? Ох ох.

I знову у нас  спостерігається катастрофічний дефіцит особового складу та ключового озброєння. Для чого тоді затіювали пересаджування та оновлення? Що: вже вийшло за рамки уваги та пам'яті?

Все це (сьогодні): совок. I він не виграє Україні цієї війни: з цим ворогом. Все знову може закінчитись сумними піснями.

Вибір між совком та перемогою: рішучий та остаточний, сьогодні це теж питання виживання нації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma