Enigma Enigma

Сергій Григорович

2024-09-05 08:14:39 eye-2 4476   — comment 0

Шановний Джон Кірбі, ви адміністрацією помиляєтеся у цьому питанні.

НОВИНИ: *** "Як пояснив на брифінгу координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, Росія вже перебазувала свої літаки далі вглиб країни і 90% авіації країни-агресори дислокується за межами ураження.
"90% літаків, які Росія використовує для керованих авіабомб і ракетних ударів дальньої дії, ми підрахували це, – 90% з них розташовані за межами 300 км від українського кордону, глибоко всередині Росії. Тож твердження, мовляв, ми просто дамо їм ATACMS і скажемо – "гаразд!" І вони зможуть уразити більшість російських літаків на авіабазах, звідки ведуться удари по Україні, – є неправдою. Це хибний аргумент", – сказав Кірбі." ***

На передовій, на лінії зіткнення теж знаходиться не більше 10% армії. Інші займаються підготовкою обслугою, забезпеченням, відпочинком, поповненням... Це не означає що немає сенсу бити по ворогу на передовій, бо там всього 10%. 

Саме ці 10% літаків путіністів бомблять українців КАБами та забезпечують удари і їх просто треба знищувати, а на заміну їм прилетять наступні 10%.
Тут якісь пусті суперечки мабуть Банкова не може нормально донести. Треба зняти заборону на дальні ракети і дальні удари,... і дати ТРОХИ ракет, щоб ворог не знав саме скільки. Тоді він відведе всі 100% авіації поза межі удару. їм буде важче/дорожче/далі/небезпечніше носити  та скидати КАБи це буде більш попереджувано. І це насправді - велика допомога не таким же і великим коштом. Не буде в цьому ніякої великої ескалації, навіть втрат великих для ворога не буде, але відведення літаків буде і велика користь та допомога українцям буде.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma