Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-08-01 05:06:54 eye-2 2703   — comment 1

Штаб ООС - окупанти обстріляли ЗСУ 4 рази, але це нічого! Це навіть корисно...

Ось таки у нас сьогодні зведення. Котру добу, нам зі Штабу ООС переповідають російську пропаганду, тільки у більш м'якій формі - нас обстрілюють, але це нічого страшного! Огидно, до чого довели ЗСУ накази малороса Зеленського. Чотири обстріли!!! Тобто не "поодинокі" постріли, про які нам намагалися розповідати, а повноцінні обстріли. І це тільки те, що не змогли приховати. Враховуючи те, що коли нам зі Штабу ООС розповідають про  "поодинокий" постріл, а навіть сліпе та глухе ОБСЄ фіксує 10!! вибухів - можете уявити справжній стан речей на фронті.

Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 01 серпня 2020 року

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням.
31 липня збройними формуваннями Російської Федерації 4 рази порушено проголошений режим припинення вогню. Ворожі провокації з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї відмічено у районі населених пунктів Водяне, Південне та Луганське. Поодинокі неприцільні обстріли не несли загрози життю та здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника.
Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma