Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-03-03 17:38:14 eye-2 24700   — comment 4

"Символ Новороссии" сбежала в Украину взорвав 8 танков россиян (Видео)

Украинский журналист Андрей Цаплиенко рассказал в своем Фейсбуке про сдавшуюся Украине ценном свидетеле военных преступлений, которую называли "Символом Новороссии". Именно образ этой женщины использовались российскими пропагандистами для широко разрекламированного фильма "Ополченочка". Дивным образом, побег совпал с диверсией на танковом полигоне врага, в результате которого было взорвано 8 российских танков.

"Україна отримала чудового свідка для Гааги. Її називали символом Новоросії! Кремль не пошкодував грошей, аби зняти про неї перший повнометражний ЛНРівський блокбастер - “Ополченочка". Окупанти завзято анонсують прем"єру - "Ополченочки" на день перемоги 9-го травня. А тут така підстава. 
Головна героїня “стрічки” - втекла з окупованої території. Незважаючи на високу військову посаду, кар"єру, гроші і почесті - жінка вирішила перейти на бік України. За дивним збігом, одразу після того, як хтось підірвав одразу вісім танків бойовиків, що стояли рядком на полігоні. 
А, головне, Світлана вивезла з ОРДЛО докази, які засвідчують злочини росіян та їхні наміри подальшого вторгення на українську територію. Просто золотий свідок. Дивіться в ТСН-ТИЖДЕНЬ, сьогодні, 19:45"

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma