Enigma Enigma

Сіріус Інформ

2020-08-04 13:46:32 eye-2 2726   — comment 0

Сіріус_Inform

Домовленості досягнуті 22 липня 2020 року на переговорах Тристоронньої  контактної групи у Мінську, про повне і безстрокове припинення вогню з обох сторін  27.07.2020 не виконуються з боку противника.

Так представники моніторингової місії ОБСЄ фіксують порушення режиму припинення вогню з боку так званих «ДНР» та «ЛНР» майже щодня, ведуться провокаційні обстріли по всій лінії розмежування з метою спровокувати військовослужбовців Збройних Сил України на відповідь,  та представити це, як порушення Мінських угод з боку української влади.

Командування ЗСУ розуміє всю гостроту та підступність ситуації, коли навіть постріл з автомата може зірвати всі угоди та домовленості. Взаємодія військовослужбовців та їх командирів це запорука тиші.

Якщо й надалі будуть проводитись провокаційні обстріли з боку так званих «ДНР» та «ЛНР», чи наступ на позиції українських військових, то ворог відчує всю міць українського війська.

      Закликаємо не піддаватися керованим провокаціям, гібридним проявам паніки, зберігати спокій та об’єднуватися довкола свого Війська та своїх захисників.

 

Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал: https://t.me/siriusInform

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma