Enigma Enigma

Ігор Бондар-Терещенко

2022-04-19 07:56:21 eye-2 3964   — comment 0

Скачати без паніки

Назагал відомо, що набутий упродовж тисячоліть досвід показує, що людина спроможна справитися з надскладними обставинами, якщо вона готова до них. Про це нагадують видавці цієї книжки, яку за умов війни пропонують скачати безкоштовно (посилання ниже).

Так само укладачі вкрай важливого нині посібника сподваються, що він допоможе у скрутних обставинах і дасть відповідь хоча б на деякі питання, що турбують усіх нас нині.

«Сучасна війна — виклик не лише для збройних сил, а й для суспільства загалом та кожного громадянина зокрема, - нагадують нам. - Вона може охопити значну територію та кожної миті зазирнути в наш дім. В умовах бойових дій доводиться вчитися виживати за цих незвичних обставин.

У запропонованому пораднику зібрана інформація, що допоможе простим громадянам виживати, боротися й перемогти у складних умовах бойових дій; викладено елементарні поради, як успішно протистояти лихові. І найголовніша з них — НЕ ПАНІКУВАТИ ЗА ЖОДНИХ ОБСТАВИН!»

 

Безкоштовно скачати книжку можна за посиланням:

 

https://astrolabium.com.ua/bez_paniky_jak_vyzhyty_borotysja_j_peremogty_pid_chas_bojovyh_dij_poradnyk_dlja_cyvilnogo_naselennja-oleh_feschowetz-dedyk_oleks.html

 

 

Без паніки! Як вижити, боротися й перемогти під час бойових дій: Порадник для цивільного населення. Укл. Олександр Дєдик, Михайло Слободянюк і Олег Фешовець. - Л.: Астроліябія, 2022

 

Фото: Ілюстрація з книжки

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma