Enigma Enigma

Владимир Басов

2022-01-30 13:31:43 eye-2 4239   — comment 2

СЛАБКА ЛАНКА

Останні дні січня цього року показали, що українська влада є найслабшою ланкою у системі колективної безпеки, яку будує Байден зі своїми західними союзниками.

На мою думку, все виглядало дуже просто. Чи просила Україна Байдена допомогти у відображенні російської агресії? Звісно, ​​просила. А також ми набивалися в союзники США поза блоком НАТО, якщо поки що НАТО і не світить.

США, розуміючи, що в Офісі Президента України вільно розташувалися кроти і зрадники зробили в листопаді-грудні 2021 року колосальні зусилля щодо мобілізації союзників у рамках НАТО, не афішуючи це для українського керівництва.

Було організовано «витік інформації» для західних ЗМІ, про те, що на кордоні України зосереджено російські війська в кількості до 120 тис. осіб. Чи були вони там раніше? Звісно, ​​були. Вони там із 2014 року, але західні ЗМІ про це воліли замовчувати, а російські ЗМІ завжди заперечували агресивні наміри Кремля. І Байден, і Джонсом та інші керівники західних країн розуміли, що для них важливо, щоб їхні рішення та їхні дії підтримував народ у їхніх країнах. І цього вони досягли, представивши Росію, як агресора, готового розв'язати третю світову війну. Треба сказати, що і Кремль постарався, висунувши свої нереальні вимоги про те, щоб НАТО забиралося в межі 1997 року.

Але тут виявилося, що Зеленський зовсім не Президент України. Що в його бажання поговорити з Путіним і в мрії про мир з агресором, цей план Байдена ніяк не вписується. І замість того, щоб зі своїми західними партнерами говорити про агресію та вживати заходів щодо зміцнення армії, він злякано почав стверджувати, що ніякого скупчення військ на кордоні з Україною немає!

Це треба бути таким ідіотом, що стверджувати, що на кордоні Росії не вистачить сил, щоб розпочати військові дії. Щоб не помічати не лише агресивні висловлювання російських чиновників, а й приготування на кордонах із Білоруссю, підтягування «Ескандерів» тощо. Зрештою, звинуватити західні ЗМІ та Байдена, що це вони хочуть посварити Україну та Росію!

Прес-конференція Зеленського для іноземних ЗМІ показала, що він нездатний адекватно стримувати дійсність та діяти у команді тих, хто реально тобі допомагає. Зеленський навіть не подякував ні брітам, ні американцям, які поставили нам озброєння для ближнього бою. Натомість, є невиразні прохання дати грошей, які, напевно, йому потрібні для задоволення зростаючих запитів бабусі Бені.

Зеленський – та найслабша ланка у зміцненні обороноздатності України. І що швидше він піде у відставку, то краще буде для кожного з нас.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma