Enigma Enigma

Михайло Макарук

2019-10-10 16:17:33 eye-2 3044   — comment 0

СЛІДСТВО ВЕДУТЬ КОЛОБКИ, Або Толя «Стакан» - історія одного «Шатуна»

ЕПІГРАФ
«Снова вечер, вечер наступает вдруг. Если делать нечего тебе, мой друг..."

В першій частині ми згадали вже довбоепічного клієнта, цільного полкана Рому Матковського. Але ж хто притягнув назад оте чудо?

Інсайдери кажуть, що, ініціатором ідеї повернення Матковського в СБУ є зам Баканова, Анатолій «Стакан» Дублик, якого нещодавно таким же чарівним чином повернули з небуття у керівне крісло.
Поганяло «Стакан» Толя отримав за свою вірність зеленому змію, до якої він має схильність в тому числі і на робочому місці під час служби, про що знають як його послуживці так і пересічні громадяни, що з ним перетинались.

Але широкому загалу він відомий як автор шедевра дебільності - так званого «Плану Шатун» під гаслом "Путін нападе"...

Просто нагадаю, що свого часу цей телепень ледь не спустив в унітаз #SurkovLeaks, бо ж дуже Толіку хотілось отримати мідальку, тому в дампах які волонтери #UCA здобували своїм професіоналізмом, сотнями годин праці і врешті решт своєю безпекою!
Але «Стакан» дуже захотів вислужитися і впихнув туди відверту херню і єресь - чим самим вирив собі могилу.

Але, внізапно, приколісти з «95 кварталу» почали займатись некромантією в СБУ, і повернули з небуття цього алкогольного зомбі.

Тепер він, кажуть, працює вже на нового замовника над другою комедією - "План осіннього перевороту" або ж «Асеній пуДч їм Богуцької» під гаслом "Порошенко нападе".

Напевно після цього Ліза Богуцька зрозуміла, що в депутати вона зря подалась, бо вже і в СБУ можна нести подібну ахінею причому ще й на «благо держави».

Але в даному випадку треба ж ідейний союзник, що буде ідентичний за рівнем IQ і дебілізму, тому, як кажуть, Матковський у допомогу.
Сослуживці Дублика кажуть, що цей генератор звукових хвиль всі свої попередні перебування на керівних посадах закінчував однаково ганебно. Враження, що цього разу він хоче це зробити в оточенні друзів. Таких же, як і сам, малокомпетентних алкашів та даунів, невидимих на фронті.

Все це було б схоже на реванш. Але, здається, просто деградація. У воюючій країні так довго бути не може.

І попри все не полишає думка – навіщо ж медведчуки-мураєви останні роки готували і вкладалися у троянського коня Матковського, якого Баканов впустив у СБУ?

Чого у того самого Баканова спогади та згадування про Хорошковського призводять до оргазмів на публіці?

Навіщо в Офісі президента для останнього готують кабінет?

І ще одна: хто наступний з медведчуківських телеклоунів зайде в Службу?
Спектр шикарний: аноніст Ківа, вічно недобитий Шуфрич, клоака тупих ідей Савченко, можливо Портнов готується вже очолити стадо баранів яке так настирно заводять в службу...

Що товариство, вам Не смішно? А ніхто і не казав, що має бути смішно...

P.S. Дорогі Толя і Рома!
Наполегливо рекомендую вам утриматись щодо планів ваших «Вербовок на благо країни» чи фактів наїзду на активістів, хоча б для того, щоб ми не писали до якого йобаного дна катиться наша спецслужба.
І ще одне - Хомячків своїх до мене не підсилай, бо я їх ще з дитинства недолюблюю.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma