Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-11-19 10:41:23 eye-2 3797   — comment 0

Слуга народу від Зеленського - зек-насильник (Документи)

Чудові новини в лапках майже кожен день ми дізнаємося про шоблу зеленського, яким він віддав право приймати ключеві для країни закони. То квитковий барига Юзік керую поліцією Кривого Рогу наказуючи кого саджати, а кого ні. То "бідолашний" Стефанчук за гроші народу у самого себе знімає квартиру

Але це все квіточки на фоні насильника неповнолітньої, зека зі строком за плечима Іванісова, якого Зеленський завів у ВР. І за чиї дії, як члена фракції, також відповідає особисто, про що він неодноразово заявляв виборцям. 

Роман Іванісов "слуганароду", член Комітету з питань антикорупційної політики згідно з матеріалами кримінальної справи, Іванісов Роман Валерійович, 02.11.1978 р.н.. був заарештований 14 вересня 1995 році Куйбишевським райвідділом Запорізької області за ст. 117 ч. 3 (зґвалтування неповнолітньої), і ст. 118 ч. 2 (зґвалтування неповнолітньої неприродним чином). 22 вересня того ж року він прибув до СІЗО, звідки за постановою Куйбишевського суду Запорізької області був через три дні випущений. Але ненадовго. Вже 25 жовтня 1995 року СУ УМВС України в Запорізькій області повторно затримала Іванісова за тими ж статтями.

В результаті 21 березня 1996 року майбутній нардеп від «Слуги народу» був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі. За визначенням Запорізького обласного суду від 17 квітня 1996 року вирок був змінений на 2 роки 6 місяців виправно-трудових колоній загального режиму. Відбував висновок в Маріупольській ВТК Донецької області.

Жодного з цих фактів Роман Іванісов, як кандидат в депутати, не оприлюднював, приховавши від Центральної виборчої комісії. Замість цього він розказував що у в 2000 році він здобув вищу освіту в Бердянському університеті менеджменту і бізнесу, відділення правознавства, кваліфікація - «юрист» з відзнакою. Однак це також явна брехня, тому що Іванісов, який перебуває під вартою з кінця 1995 року, ніяк не міг паралельно навчатися в університеті в період 1995-2000 рр.

Цікаво, як швидко ми почуємо публічну заяву від Зеленського з вибаченнями перед народом, а також побачимо швидке виключення цього депутата з фракції та притягнення його до кримінальної відповідальності за брехню? 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma