Enigma Enigma

Gradov

2020-01-21 16:43:07 eye-2 3743   — comment 0

Сьогодні у лугандонії...


22 Січня День Соборності України! Сьогодні він у лугандонії не святкується. Не є новиною. Після заяви хана лугандонії, що лнр ніколи вже
не повернеться до складу України, наберає обертів. Більшість радіють. Меншисть сумує. Розлад.
Із розмови з людиною, який радіє, що незабаром тут буде ростовська обл. А що поганого було раніш? О ти шо до сих пор Биндеровским разговариваеш? Ну ты даеш! Чому біндерівським? Українською! Ти теж її вивчав у школі!..Хто, я? Да у меня больше тройки не было!
А у мене якось навпоки! Зараз гірше стало. Книг, газет, журналів немає...тільки в інеті! Да слава Богу, что нет! Посмотри, что эти фашисты хохлы творят! Их давно надо уничтожить!..Так і мене теж?...Ступор..А ти шо тоже настоящий хохол? Як вважати! Батьки русские. Втікли з росії. Народився тут. Знов ступор! А запитай у свого батька, у сусідів чоловічої статі, хто пам"ятає життя у 1960,70 років. Саме чоловіків!
Хто з них не потрапляв у перепалку і будь яку бійку? Може і будуть одиниці!...Зачем спрашивать? Я сам не раз попадал в такие переплеты, что лучше не вспоминать!..І то було на етнічній основі? Ти бився що ти руский, а той Українець, або Білорус, або...? Тож і запитай ще і у тих
хто жив у той час! За що і які мотиви були для бійок?...Да ну тебя!! Розвернувся і пішов! А я ще згадав Славку Щербака ( вбило міною у 2014)
У нього батько був військовим. Постійно переїзджали. Тож приїхав з Узбекистану і вже добре шпарив Узбекською. То було у шостому класі і вже
після зимових канікул. Він мав звільнення від УкрМови та УкрЛітератури. Мав право займатись чимось іншим, або зовсім не пребувати у класі.
А він сидів, слушав, щось писав....А восени, це вже 7й. був. Не витримував и робив підказки. Вчителька була не задоволена...А потім вже не витримувала...Йди відповідай!! І він з радістю це робив. Його питали- Навіщо тобі потрібно?...А мені цікаво!!
Тож заяви кремлядів, що потрібно захищати руськомовних тут...така дурня, що не можливо описати. І як що за це потрібно знищити все Українське
і Україномовних теж...то як можна ставитись до хана кремлівського?
Сьогодні події на Сході так само як і у Січні 2015р.

Губернатор Луганщини Геннадій Москаль заявив, що з 19 січня2015 українська сторона припиняє автобусне і вантажне сполучення між контрольованою України територією Луганської області та Луганської Народною Республікою.
«Заборона пов'язана з різким загостренням бойової обстановки і постійними обстрілами бойовиками нашої території, які призводять до загибелі мирних жителів, в тому числі пасажирів автобусів та іншого автотранспорту»,

18.01.2015 - 16:24
Начальник штаба артиллерии с позывным «Фомич» из 2-й бригады армии ЛНР дал сводку с передовой специально для агентства News-Front.info
Происходит попытка наступления ВСУ со стороны Крымского, со стороны 31-го блокпоста они пытаются выдвигать технику, атаковать позиции наших мотострелков в Сокольниках.
Ребята там сейчас подвергаются сильному минометному обстрелу.
Данных по потерям нет. Активная фаза началась буквально вот 1,5 часа назад. Сейчас идет интенсивный артиллерийский обстрел, выдвижение техники укропов со стороны Крымского.

19.01.2015 - 19:00
Командир подразделения «Восток-13» с позывным «Керчь» дал сводку о ситуации с передовой.
«То, что освободили Счастье — это неправда. Но всю ночь и сейчас идет обстрел позиций ВСУ и точно так же идет обстрел по Счастью.
Вчера обстреляли Славяносербск, стреляли из всех орудий: САУ, Град, гаубицы. Также украинская армия вчера бомбила Алмазное, Исаково (обстрел происходил в 16–00).
Ситуация сейчас такая: прорыва нигде нет, ведутся артиллерийские дуэли. Сначала они нас накрывают, потом мы бьем по их позициям в ответку.
На данный момент идет артобстрел Станицы-Луганской. Украинская армия деморализована и, по информации местных, покидает свои позиции».

 А у самої лугандонії у той час так і отримують 40-50% заробітної плати. Обіцяють, що з годом колись повернуть. І по сьогодні так і не повернули.
За півроку крадіжки. Не дивно. Гуму розтрощували тільки так. Потім вже поплатились своїм життям за такі вислови. Бо не було на ту мить
ніякої лнр. Були так звані місцеві республіки, котрі не визнавали дій Плотницького.Керували самі по собі і звинувачували його в крадіжках гуми.
Єдине було приємне бачити тролів на ринку. Сидить дідуля продає. Напис. Цибуля- 1гривня! Лук- 2рубля. Вже почали ходити і рашиські рублі.....
 От і День Соборності! Відвели війська? Куди і коли знов відведуть? А заява презедента, що прагнув президенства заради миру на Донбасі...
Краще запитав би- Коли кремлівський хан надасть наказ припинити постачяння зброї і боєприпасів у лндр?
Війна міттєво закінчится! А так я ще не чув від нього та уряду, що у нас війна! І війна само з роSSією!! Хоча подивившись мапу, то і країни
такої не існує! Це стасується лугандонців хто отримує паспорт рф!!
Кошмарит меня глупость и неграмотность- "Россия" с заглавной буквы...РФ с заглавной...нет такой страны
"россия"! нет на карте и федерации российской. Ну неет! Нет такой страны! "российская"- это имя прилагательное!
Завтра будет- сибирская федерация! Грамотные блинъ...

................................................................................................................................................................................................?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma