Enigma Enigma

andriy98

2021-11-24 12:38:21 eye-2 483   — comment 0

«Совєтські суверени» у нашому районі!

Віднедавна в регіоні все активніше проявляють себе прихильники т.зв. «народовладдя» або «суверени». Вони викривлено та на свій лад трактують Конституцію України, піддають сумніву легітимність органів державної влади та територіальних громад. Така діяльність пропагується в соціальних мережах, у спільноті «багнет нації» та на аккаунтах  новоспечених блогерів із оточення неадекватного Остапа Стахіва.

Так, активно домагається здобуття своєї популярності «Тарас з РОДу Соляревич», який на однойменному блозі в інтернет-хостингу «YouTube» поширює провокативні сюжети із закликами не визнавати органи влади України, намагається заперечити нашу державність відсутністю якогось «акту передачі від УРСР». При спілкуванні з правоохоронцями Тарас хитро заперечує свою ідентифікацію (прізвище, ім’я, по батькові), називає себе «живим мужчиною» та на перший погляд верзе якісь нісенітниці.

То хто ж вони такі ці «живі люди-суверени»? Як бачимо у Вікіпедії, «суверени» - це неформальний громадський рух, заснований в Росії. Члени руху виступають за відмову від документів, що посвідчують особу (паспорти, ідентифікаційні номери) ставлять підписи різнокольоровими чорнилами і прикріплюють спеціальні печатки, а також вони вважають образливим та заперечують, що вони є особами. Однією із цілей, яку сповідують «суверени»  є відновлення СРСР і громадян СРСР. Послідовники руху вступають у конфлікти в різних державних установах, намагаються блокувати їх нормальну роботу. Активісти «суверенів» проштовхують свої ідеї серед населення «за принципом психічної індукції» - це коли певні манери психічно хворої людини передаються здоровим, щоб дестабілізувати суспільство.

 Для того щоб серед мешканців Львівщини посіяти хаос і анархію ці маргінали поширюють ідею, що начебто всі гілки влади в Україні діють з порушенням Конституції, тому необхідно все зруйнувати і створити нові органи влади, де вони займуть керівні посади. Під аналогічними лозунгами більшовики зробили революцію, всі знаємо чим це закінчилося.

 Отже, якщо при перегляді соціальних сторінок Вам трапиться проповідування «суверенів» чи т.зв. «народовладців» не поспішайте з висновками. Кожна адекватна людина двічі подумає перш ніж піддатися їх впливу, бо у новоспеченій секті на вас чекають аферисти, які заманюють своїх жертв балачками про конституційні права та безкоштовні блага. Не кажу вже про те, що ці сепаратисти в час російської агресії розхитують державу із середини, створюють замішання серед добропорядних громадян. Не важко зрозуміти, що вони працюють в інтересах країни-агресора. Будьте пильними, ворог України створив собі нових посіпак!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma