Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-06-11 12:58:57 eye-2 4449   — comment 0

Совок повертається до України

Порядок денний конференції з відновлення України в Берліні завтра. Це - ганьба. Удар, і ще один, хто їх ще рахує? по престижу країни.

Джерело: Ю. Hиколoв, "Наші гроші".

Oце: совок. Він уже не соромиться в Україні; не прикривається; і почувається як вдома. Вже. П'ять - десять років, звичайний термін. Зі щасливим поверненням. Mission accomplished?

Сьогодні він - совок, елементарно паразитує, присмоктався до героїзму захисників України та патріотизму українців, не лише не давши нічого, а й проваливши: не раз і не два найважливіші, критичні обов'язки та напрямки. Нічого, нам можна. Все одно щоcь дадуть i куди вони подінуться. Це сьогодні. А вже завтра совок коштуватиме Україні її майбутнього: гадати тут нема чого, тільки обернутися на розтрачені десятиліття.

Громадяни мають викорінити совок зі своєї країни прямо зараз. Aбo совок займеться – як завжди, знищенням майбутнього України. Вже займається: і досить успішно. Це, до речі, за фактом. Бо усі такі ігри мають конкретну і реальну ціну, зокрема й на передових. Це більше ні для кого не може бути сюрпризом.

Далі наводжу прямий текст: додати нічого. Так, разом із українською перемогою та сучасної європейської Україною совку може не жити. Жодного разу ще не було.

Ю. Hиколoв:

"Тому мені було дуже цікаво хто в нашій делегації буде на панелі, присвяченій грошам в інфраструктурі. Аж гульк! Олексій Кулеба в статусі "доповідача від імені президента України".

Прізвище цього заступника Єрмака вже вигулькувало у гонитві за крісло міністра по будівництву. І у нього є підстави претендувати на посаду, яка контролюватиме майбутні мільярди доларів на відбудову.

По-перше, Кулеба до вторгнення працював в КМДА, і Кличко вже тоді казав, що Кулебу йому рекомендував особисто Єрмак. І коли Кличка заганяли на відставку пачкою справ ДБР і поліції, то департамент Кулеби був єдиним, який оминули обшуки.

Зараз Кулеба в Офісі президента має кабінет поруч з кабінетом Юрія Голиком, незабутнім координатором "Великого будівництва".

Також Кулеба від імені ОП курує будівництво фортифікацій обладміністраціями. І це ж треба, з усіх "губернаторів" на цю панель взяли Віталія Кіма з Миколаївщини. Саме в його фортифікаційних кошторисах ціна деревини була завищена втричі порівняно з ринком, і це було рекордом серед усіх ОДА.

Від мерів взяли Ігоря Терехова з Харкова. По чистому співпадінню (справді, я навіть не знав, що він буде на конференції), ми саме сьогодні опублікували історію про закупівлю його комунальниками проводів по ціні х1,5."

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma