Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2020-02-20 14:17:37 eye-2 499   — comment 2

Спецоперація "Коронавірус"

Хвороби та епідемії - це завжди лихо. Вони несуть стражджання, біль та смерть. Але є й ті, хто з цього лиха має певний зиск. Як не дивно на цьому часто-густо спекулюють і політики.

Блудливі політики інколи намагаються на людській біді заробити собі додатковий політичний капітал. Багато ще хто пам'ятає, як у 2009-му тодішня прем'єрка Тимошенко усіляками піар-акціями долала горезвісний "свинячий грип". І мала з цього, між іншим, ще й неабиякий фінансовий зиск.

Але часи змінюються. І тепер нова та зелена українська влада в своїх інтересах використовує епідемію "коронавірусу", що вперше з'явився в Китаї наприкінці минулого року. Останні дії преZEдентської команди все більше нагадують спецоперацію під назвлю "Коронавірус".

Вже багато написано та розказано про те, що і Кабмін, і сам голова держави якось прогавили початок цієї епідемії та півтора місяці ані жодним словом чи дією не згадували про "коронавірус" та необхідність евакуювати з Китаю наших громадян. Здавалося, що вони щось вичікують, бо в соцмережах активні дописувачі почали закидати кервнуцтву держави про їх суцільну бездіяльність в цьому напрямку.

Але ось і все стало на свої місця. Старт компанії по вкиду наративу про боротьбу з "коронавірусом" дав особисто пан 6-й президент своїм недолугим вистопом на бріфінгу РНБО 18 лютого. Він тоді щось пробулькотів про свій сум за загиблим військовим під час наступу рашистсько-терористичних військ в районі Золотого і відразу перейшов на цей китайський синдром хвороби. Обіцяв усіх українців евакуювати з Китаю та ще комусь там погрожував.

Події останніх двох днів показали, що Зе-команда не така вже й недолуга. Вона просто цинічна!

Мета вкиду в інформаційний простір України "білого шуму" про "коронавірус" складається з кількох частин. Перша - збити негатив від військового провалу та втрати опорних пунктів під час атаки рашистів-сепаратистів та заболтати цю тему евакуацією українцв з Китаю. А друга - це інформаційно задавити та звісти нанівець заходи, присвячені роковинам трагічних подій на Майдані.

І "зелені" своєї мети таки досягли! ЗМІ та соцмережі почали з піною у рота плюватися в бік Львова та тамошніх лікарів, які начебто цілий бойкот влаштували аби не приймати евакуюйваних співгромадян. А тепер вже таку ж саму хвилю ненавісті розганяють навколо містечка Нові Санжари, підкріплюючи свої слова озброєними нацгвардійцями та поліціянтами. І суспільство з ентузіазмом та натхненням починає жувати цю отруйну смислову жуйку, виготовлену, між іншим, за кремлівськими рецептами.

І хоч би хто з цих "профі-журналістів" згадав, що першим розганяти цей брєд почав особисто пан 6-й президент на бріфінгу в понеділок.

Так і живемо... Йдемо наосліп і не бачимо справжніх ворогів українського народу, які замаскувалися під владу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma