Enigma Enigma

Володимир Селезньов

2019-03-07 17:31:48 eye-2 4515   — comment 7

Спроба реваншу карликових мавп

Сьогодні останній день, коли кандидати в Президенти України можуть зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

І виявляється, не лише демократичні сили можуть об’єднуватися і консолідуватися, а й реваншистські. Є. Мураєв офіційно заявив, що він не лише знімає свою кандидатуру на користь О. Вілкула, а й що його партія «Наші» незабаром об’єднається з партією «Опозиційний блок». Те що регіонали вміють об’єднуватися, вони добре показали після приходу до владу Януковича. На відміну від патріотів, які одразу ж після перемоги починають ділити посади і чубляться ні за що, ні про що.

І не варто недооцінювати ворога і тішитися, мовляв рейтинг Мураєва (за даними групи «Рейтинг») становить лише 2,5 відсотки, а Вілкула – усього 1,5. Насправді електорат у цих покидьків і досі доволі значний. Не вірите? Так я вам нагадаю. У 2016 році, всього три роки тому, мером Кривого Рогу було обрано регіонала Ю. Вілкула – 73(!) відсотки голосів. Тоді ж Вілкул-молодший боровся за крісло мера Дніпра. Уявляєте на який ригівський заповідник перетворилася б тоді ключова область України Січеславщина, як би він отримав цю посаду?

В тому, що ці покидьки й досі вільготно почуваються в нашій країні є частково й провина діючої влади, яка замість того, щоб загравати з ахмєтовими, медведчуками, кернесами та їм подібними, мала б вичавити їх з політичної арени, як наприклад, це було зроблено з комуністами.

Та на жаль маємо те, що маємо.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma