Enigma Enigma

vadim galen

2019-11-12 17:27:36 eye-2 3282   — comment 0

Спуск до Пекла.

Схоже почалось. Підтримка ЗеКо манди починає стрімко падати І вже НЕ ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ ! Як показує опитування "Центру Разумкова", падіння відбувається щомісяця і тепер стабільно, після виборів до Верховної Ради. Воно і зрозуміло, ціле літо ЗеБєня заспокоював своїх позеленілих  компадре, що щастя їм буде лише коли вони притягнуть до парламенту ЙОГО партію, бо без неї в нього, бачте, нічого не виходить, злі "порохоботи" не дають змоги роздавати ніштяки направо та наліво.

  ВАЗелінові вівці слухняно виконали вказівки головного чабана і завели до ВР кагалу мутних типів, від вчорашнього тамади та фотографа, до відверто антиукраїнських ватанів. Ну завели та завели, коли це прихильникам ЗЕбіла було не похер кого обирати ? Не похер їм завжди одне - ХАЛЯВА !!!

  І ось, обравши до головного, державного органу України "сброд блатных и нищих", тупі вівці повсідались на сраки і стали чекати "роздачі слонів". Але НІЧОГО НЕ СТАЛОСЬ ! Пенсії не зросли до 4-5 тис. гривень, а зарплати не стали по 4 тис. євро, тарифи не лише не знизились, а навіть потрохи ЗБІЛЬШУЮТЬСЯ ! І тут отара почала щось підозрювати...

  ЗеКо манда чомусь вирішила, що на..балово з тарифами, пенсіями та зарплатами, можна перекрити геополітичними "пабедами", типу "мир на ДоМбасе", "формула Штрафнахера", дрючба з ботоксним педофілом і все таке, АЛЕ, ЗеБеня трошки помилився з контингентом. Серед його фанів звичайно є частина любителів "Узкаго Мира", та основна маса ватанів проголосувала за графа Мертветчука та його некрофільний шлакоблок.

  Основна когорта овець пастора Термоса, це ХАЛЯВЩИКИ. Їм глибоко насрати на війну на Донбасі (для них вона не існувала всі п'ять років); їм пофіг "формули", якщо це не формула самогону; їм глибоко фіолетово, буде дружити Україна з підоРАШЕЮ чи відгородиться семиметровим парканом; також їм плювати з високої скелі на те, що ВОНИ привели до влади ненажерливу зграю олігархів та ЇХ слуг, які кинулись рвати держбюджет на клапті, їх цікавлять лише питання власного рота, щоб було що намазати, та власної кишені, щоб туди щось поклали, а туди нічого не сиплеться, попри всі підморгування та натяки "Голобородька" весною в телевізорі.

  Зелена мара починає розвіюватись, як туман зі сходом сонця. Скільки не "шаурмяч" по телевізору і у Фейсбуку, скільки не сміши свій лохторат дурнуватими коксференціями, але з часом все це приїдається і вірні вівці режиму вже голосно починають мекати:

   - Де наш дешевий газ !? 

   - Де наші низькі тарифи !? 

   - Де наші високі пенсії та зарплати по 4 тисячі євро !?

   А у відповідь вони бачать лише десятки тисяч доларів у конвертах для слуг від їх реальних господарів, замовлення елітних повій в стінах Верховної Ради та безкінечні кортежі ЗЕбіла, якого вони очікували бачити на велосипеді. Результати цього краху халявних мрій та надій ЧАСТКОВО показує Центр Разумкова. Вважаю, що данні про ЗеКо манду та їх рейтинги були завищенні ще з часів виборів президента, можливо мала місце змова всіх соціологічних агенцій, з метою впливу на виборців. Можливо РЕАЛЬНА картина ще гірша для Зебіла та причмелених слуг.

" Рівень довіри до президента України Володимира Зеленського знижується, йдеться в соціологічному опитуванні «Центру Разумкова».

Президенту «повністю довіряють» 20,4% опитаних, «скоріше довіряють» – 47,8%, «скоріше не довіряють» – 15,5%, «зовсім не довіряють» – 9,3%.

Згідно із жовтневим опитуванням, Зеленському «повністю довіряли» 19,5%, «скоріше довіряли» – 50,4%. У вересні президенту «повністю довіряли» – 30,5%, «скоріше довіряли» – 48,9%.

Новій Верховній Ради «повністю довіряють» 5,5%, «скоріше довіряють» – 38,2%, «скоріше не довіряють» – 31,7%, «зовсім не довіряють» – 13%.

За два місяці кількість людей, які вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі, знизилася з 57,2% до 37,5%.

Інавгурація президента України відбулася 20 травня. Перше засідання Верховної Ради дев’ятого скликання – 29 серпня. " (с)

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma