Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-12-31 12:36:06 eye-2 2652   — comment 4

США відкрили ще одну справу проти олігархів Коломойського та Боголюбова

Міністерство юстиції США відкрило ще одну справу проти колишніх власників українського ПриватБанку Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова за звинуваченням у відмиванні грошей, які були використані для покупки 22-поверхового офісного будинку в Клівленді, штат Огайо.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті Мін'юсту США.

«Міністерство юстиції США подало громадянську скаргу про конфіскацію майна в окружний суд США Південного округу Флориди, стверджуючи, що комерційна нерухомість в Клівленді, штат Огайо, була придбана з використанням засобів, незаконно привласнених в ПриватБанку в Україні за допомогою багатомільярдної доларової кредитної схеми», - йдеться в повідомленні.

Це вже третя справа, яку веде ФБР та інші правоохоронні структури США проти олігарха Коломойського. Але у Коломойського зараз все добре в Україні - гроші мільярдами йдуть до нього у кишеню, за активного сприяння президента Зеленського. Що характерно, при Президенті Порошенко Коломойський  втік з країни та переховувався спочатку у Швейцарії, потім в Ізраїлі. Але весною 2019 він спокійно повернувся в Україну, як ви гадаєте - чому?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma