Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-09-23 13:19:25 eye-2 527   — comment 0

Стабілізація ситуації

Можна нагадати що перша стабілізація відбулася незабаром після хаотичної здачі Авдіївки навесні цього року. Незабаром після масового втручання також (на цю тему буде докладна стаття трохи згодом).

Зовсім недавно ми чули - з найвищих джерел, що вона: стабілізація нарешті відбулася, тa закінчена. І ось: BBС: оточення. DeepState: чергові просування.

Британська розвідка повідомляє про просування ворога на Харківщині. А хтось ще недавно обіцяв "поступове звільнення" - пам'ятаєте?

Так - совковим порядком, вона піде в нас, справа української перемоги? Тільки вперед, але трошки навпаки (у реальності)?

Чи можна розповісти та написати перемогу незалежно від того що відбувається в реальності: на землі? Хто ще не знає? Де ще не спробували?

Знову "виїхав" - кордони прозорі? для всіх? черговий «підозрюваний».

Один депутат не може виїхати на запрошення надійних та шанованих партнерів. Інший слідом «їде» наскрізь зі звинуваченням у корупції. Як ні в чому не бувало їде. Як десяти років не минуло.

Як би не вийшов  у нас ще один кружечок. Якесь дивне вже враження дежа вю.

У новинах лунає «План перемоги». Як ні в чому не бувало. Як у якійсь іншій, альтернативній реальності.

За фактом, і в реальності: стабілізації немає; не відбувається. Не вдалося досягти за більшу частину року, після масованого втручання руками; чистки. Є якісь відволікаючі події, локальні успіхи, але головна мета, без якої питання української перемоги залишається в повітрі, за фактом: за вісім місяців не досягнута. І це: реальна, об'єктивна та фактична реальність.

Знаєте, у цьому становищі важко уникнути об'єктивних, за фактом: висновків. Поставте питання та спробуйте відповісти на нього самі, але ось реальності, фактів уникнути чи можна?

Ось на це питання відповідь історії відома добре. І вoнa, мабуть, остаточнa.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma