Enigma Enigma

Enigma

2019-08-01 05:40:50 eye-2 7857   — comment 9

Стали відомими прізвища ініціаторів блокування патріотичних сайтів через суд

Нагадаємо,що 23 липня 2019 року що наш сайт заблоковано на всій території України через ухвалу Печерського районного суду м. Києва (суддя Вовк С.В.) від 23.07.2019 року № 757/38387/19-к стосовно кримінального провадження 12018060020001159, згідно якої біля 20 сайтів визнано речовими доказами (ШТО) та накладено арешт на майнові права інтелектуальної власності.

Сама ухвала не була опублікована в єдиному реєстрі справ і на те щоб її отримати ми змушені були витратити багато часу і нервів.

Сказати, що ми були шоковані прочитавши рішення ухвали - це не сказати нічого. Ніякого відношення до юридичних норм чи взагалі закону, як такого, ця ухвала не має. Ми розцінюємо цю ухвалу, як перші спроби провести цензуру україсньких сайтів "підставляючи" їх у випадкові кримінальні справи, тому будемо протидіяти цьому максимально, щоб відбити бажання в наступників наступати на ці граблі.
 

"Героями" цієї ухвали стали:

Суддя Вовк С.В, який в свій час саджав в тюрму Луценка та часто приймав схожі рішення.

Прокурор відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням Козуб Олександр, який тільки згідно декларації володіє десятками дисяч доларів та неодноразово потрапляв в поле зору журналістів через корупційні скандали.

За словами представників Українського Кіберальянсу також мають відношення представники найбільш корумпованих підрозділів відділу протидії злочинності у фінансовій сфері та галузях економіки:

​​​​​​​

Одразу після апеліцяї стосовно цієї ухвали, буде подано заяву до ДБР стосовно перелічених вище осіб за відверте зловживання владною та незаконні дії.

 

Вдячний всім сайтам та ЗМІ, які приєдналися до висвітлення цієї проблеми в мережі. Зробимо покидьків відомими.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma