Enigma Enigma

Интересности

2022-01-19 17:21:38 eye-2 3982   — comment 1

Стати студентом словацького ВНЗ – просто!

Закінчили бакалаварт і не знаєте, куди вступати на магістратуру? Крім українського, хотіли б отримати диплом закордонного університету? Магістратура в Словаччині – те, що вам потрібно. Безкоштовна освіта, широкий вибір престижних університетів і комфортні умови навчання. Все більше українців для здобуття ступеня магістра обирають словацькі університети. Спробуйте і ви!

Самостійно почати нове життя і переїхати в Словаччину на навчання – складно і дещо ризиковано. Адже потрібен пакет документів і багато інших формальностей, які самотужки оформити непросто. Проте для таких випадків є спеціальні компанії. «West Study» – одна із таких.

Про компанію West Study

«West Study» – це компанія, що професійно допомагає українським студентам зі вступом у закордонні виші. Вже понад 1000 українців стали студентами найкращих університетів і технікумів Словаччини завдяки нам.

Наша команда – це люди, які на власному досвіді переконалися, як це – жити і вчитися у Словаччині – вони також були студентами словацьких вишів. Тому, використовуючи необхідні знання та власний досвід, ми робимо все, аби відкрити нові можливості для українських студентів і зробити їх життя за кордоном максимально корисним і щасливим.

Що входить у послуги компанії Вест Стаді?

  1. 100% гарантія вступу в навчальний заклад Словаччини;

  2. Детальне ознайомлення з кожним навчальним закладом та, за потреби, допомога у виборі ВНЗ;

  3. Отримання ВНЖ (карти побиту) на період навчання;

  4. Курси словацької мови. 65 годин інформації та сертифікат рівня А2;

  5. Забезпечення українських студентів комфортним житлом на території університету;

  6. Трансфер з Ужгорода в місто, в якому будете навчатися. За потреби можемо зробити екскурсію містом;

  7. Підготовка пакету документів та вирішення інших формальностей;

  8. Підтримка 24/7.

Що ще потрібно знати?

  • Варто відмітити, що отримати безкоштовну освіту в Словаччині можна на таких престижних факультетах, як медицина, ІТ, економіка та багато інших. Особливо популярними для українців у Словаччині є спеціальності поліцейського, пожежного, військового.

  • Карта ВНЖ, яку ви отримуєте перед тим, як поїхати вчитися в Словаччину, дає вам право на працевлаштування за кордоном.

  • Словаччина лояльно і приязно ставиться до українських студентів, тому ймовірність, що ви зіштовхнеться із дискримінацією, дуже низька. Також тут невисокий мовний бар’єр. Після курсів від «Вест Стаді» за 2-3 місяців життя серед словаків ви повністю адаптуєтеся та будете розуміти місцевих з півслова.

Детальнішу інформацію про компанію «West Study», наші послуги, перелік словацьких ВНЗ та ціни на навчання у Словаччині дивіться на нашому сайті. Для уточнення питань пишіть нам онлайн чи дзвоніть по номеру телефона.

Допомагаємо втілювати студентські мрії в реальність!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma