Enigma Enigma

Валентин Тростюк

2021-09-09 10:10:02 eye-2 4255   — comment 8

Стосовно Григоровича, пане Непідкупний, так нечесно і не по-доброму. 


Ви написали таке чудове таке наукове дослідження деяких робіт Григоровича. 

Там одночасно - і замахи на Ньютона, і на Лейбница, і на російськомовні видання в Ізраїлі, на всенародне обезрозмірювання. Це майже дорівнює геноциду!!! Про таке не можна мовчати! Ви маєте це нормально масштабно опублікувати. А так що? Просто прочитають два діда і дві бабці,... як на лавочці під під'їздом. Треба хоч вкинути якусь рекламу, яксісь репости на вашу статтю. Григорович - це ж серйозне явище, як феномен, нашого смутного темного часу. Спробуйте хоч самі якось раз-репостити по україномовним виданням, хоч у партійні електронні листки розкидайте. Щоб хоч якась партійна підтримка була!  Суспільна думка!

Не кваптеся! Люди мають знати.  
А то так і будуть люди далі ходити обізрамірені з геноцидним інтегралом Григоровича. Ракети необізразмірені будуть і далі розбиватись. Вболівайте хоч трохи за нарІд! 

Може зробіть якійсь скорочений варіант, бо таке велике дєдушкі не можуть прочитати в принципі, так же і пишуть, що у них тільки онук математику вивчав. Може більш якось плакатно, Що Григоровича - на Колиму, як Корольова колись за необізразмірені ракети! Більш такий науково-популярний варіант статті зробіть. 

(це пост проте як пан Непідкупний захистив московські видавництва, здається, розбив вщент статтю Григоровича: )

"Блогер викрив як московія розповсюджувала по Україні не правильний математичний довідник. "  
Детальне викритття тут: 
 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma