Enigma Enigma

Интересности

2020-08-05 06:33:52 eye-2 3255   — comment 0

Сучасні технології у взутті, що забезпечують комфорт і здоровий ріст ніжок

Дитяче взуття покликане полегшувати повсякденне життя малюка, позбавляючи його від дискомфорту в ногах. Ергономічні моделі допомагають підвищити продуктивність дитини і не обмежують рухливість, що властива дітям різного віку.

У дитячому сегменті зріс попит на інновації, технології визнані затребуваними як ніколи раніше. Малюки постійно знаходяться у пошуку дивовижних пригод, в яких завжди задіяні стопи.

Мами і тата докладають чималих зусиль для того, щоб вибрати дівчинці або хлопчику практичне взуття з матеріалів високої якості. Крім того: батькам відомий закон, що діє у світі їхніх синів і дочок: взуття носиться із задоволенням, коли відрізняється привабливим сучасним дизайном.

Перед виробниками продукції для малюків стоїть нелегке завдання. Їм потрібно з разу в раз створювати стильне взуття, в якому дитячим ніжкам буде затишно і приємно знаходитися протягом тривалого часу як у приміщенні, так і за його межами.

Дитяче взуття у 2020 році повинне бути:

  • якісним,

  • комфортним,

  • виготовленим з натуральних матеріалів,

  • розробленим згідно з тенденціями у світі дитячої взуттєвої моди.

Щоб відповідати вимогам, виробники звертаються до різних прийомів. Один з них — застосування сучасних технологій.

Німецька компанія Sympatex Technologies поставляє на ринок високотехнологічну тканину SYMPA-TEX, яку використовують кращі світові виробники. Вони вдосконалюють свої вироби: роблять їх водонепроникними.

Так, завдяки сучасним технологіям взуття Мінімен:

  1. Ефективно захищає стопи від снігу і дощу.

  2. Підтримує комфортний мікроклімат всередині виробів.

  3. Допомагає захиститися від низьких температур, з якими періодично стикаються українські родини з усієї країни.

Результати опитування

Дізнатися більше про ставлення клієнтів інтернет-магазину Minimen.ua до інноваційного взуття для хлопчиків і дівчаток допомогло тематичне опитування: "Яким виробам ви надаєте перевагу?".

Його провели у Viber-групі "Дитяче взуття minimen.ua". Кількість активних користувачів Viber-групи становить більше 2 тисяч осіб.

Варіанти відповіді

Голоси %

1

Обираю тільки водонепроникне взуття, що дихає, в якому сміливо відпускаю дитину гуляти навіть восени та взимку.

29%

2

Коли бюджет дозволяє, вибираю високотехнологічне взуття. Воно допомагає підстрахуватися: стопи не промокають, навіть якщо син/дочка бігає по вулиці після дощу.

36%

3

Не знав (не знала) про існування високотехнологічного взуття.

20%

4

Не боюсь ризикувати — купую звичайне взуття.

15%

Опитування продемонструвало: певна частина батьків не знає, що високотехнологічне взуття Minimen здатне знизити ризик проникнення вологи до мінімального та убезпечити їхніх дітей від небезпек.

Інноваційне взуття супроводжуватиме вашу дитину на життєвому шляху протягом багатьох років.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma