Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-05-27 06:45:19 eye-2 46   — comment 1

Св'ятий та непогрішний Алекс Ткач

dvornik_patriot 27 Травня 07:49 0.00 Коментар видалений автором статті dvornik_patriot 27 Травня 07:54 dvornik_patriot 0.00 Коментар видалений автором статті dvornik_patriot 27 Травня 07:57 dvornik_patriot 0.00 Коментар видалений автором статті dvornik_patriot 27 Травня 07:59 dvornik_patriot 0.00 Коментар видалений автором статті

Це я скопіював з його статті останні мої коментарі які він трусливо видалив. Бо я побажав йому сходити до лікаря поки ще вони не повтікали до Америки від реформ. 

  Алекс Ткач.

Та ще добавив що забанив його за те що він не довів свою пред'яву, виражаючись мовою Ткача, про те що я стукач.

Що , по вчинку, прирівнюється, знов таки слідуя кримінальним понятіям та жаргону Ткача, до того як би я назвав його підаром. Звісно за таке карають. Не доведене звинувачення робить людину нерукопожатною. 

Але я підозрюю що в пана Ткача просто старечий маразм загострився тому прощав йому його наскоки зі звинуваченнями то в стукацтві то в наклепі,на кого -він так і не відповів зсилаюсись на свою статтю, неначе так важко написати одне слово - адресат наклепу чи стукачества та суть наклепу. Типовий схиблений на якого марно витрачати час як би автор не був у топі бо "проукраїнський" ,до чортиків. 

Чому в лапках бо підозрюю автор навмисне хайпує там де можна промовчати і стаття пішта би в архів не прочитаною.

Але ж Ткачу потрібно вислужитись перед пані Супрун та стати груддю на захист тої хто і не потребує захисту. В своєму ФБ вона й не таке про себе читає і не сперечається та не банить. Тим більше - не обзиває своїх коментаторів. Бо демократка по суті. А пан Ткач типовий совок. 

Ось і все що хотів сказати бо й не хотів як би Ткач не видалив теж саме в себе ,змусивши мене писати пояснювальний допис.

Написав йго більше для себе щоб не було вороття назад,до цього старого зануди що строчить тут за трьох інших. 

Отже,пане Ткач, якщо я стукач то ви пі..суар. Думаю справедливо. Обидви факти не підтвержені тому ми квити.

Шануйте свою нерви,не сидіть ночами в пацанячих пабликах,бавте онуків та лікуйте свою деменцію. Бо вона прогресує.

Бу в мене дядько. 73 роки було. Мав лишити мені спадок. Але вхопила його маразматична хвороба. Цікаве видовище. Це коли людина і розумна і кмітлива і поважна і себе поважає,аж занадто, будівельник до речі теж, бо морочив директорам голову тим що напрошувався перевірити в якім стані фундамерти що він будував бо,мовляв - він пожиттєво ними має опікатися.

Так ось. Дуже підступна хвороба. Сам боюсь. Стосується кожного. Кому за 50. Начеб то і здоровий і психіатр ще не потрібен але таке часом витворяв що покинув я його,від гріха подалі,щоб він не спалив собі квартири чи не переписав її на секту.

Віддав його до рук інших родичів. Там він і помер. 

Займіться собою. Не нервуйтесь. Не бавтесь в політику. Вона безмежна а ми кінечні. 

Я й сам не раз кидав,засмоктує. Та й нудно. Тому пишу я більше для розваг. А ще є деякі думки. В політику не граю. Я реаліст. Чого і вам бажаю.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma