Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-04-06 10:45:19 eye-2 4421   — comment 0

Так: переможемо?

І навіть не мріємо: все дуже просто. Совок ніколи ще: жодного разу не виграв Україні це протистояння.

Якщо інформація підтвердиться то треба розуміти цілком ясно: це пляма ганьби; тінь для тих, хто знищує ворога щодня на передку.

Виглядає що назва одна, але "служби" різні. Служби різні: і результати також. Ось у чому проблема. Просто: ганьба. Ні хріна і жодного разу не "Європа". І не треба навіть мріяти поки таке спокійно відбувається в країні. Це вже зрозуміло?

"У понеділок 1 квітня у супермаркеті в Оболонському районі Києва до журналіста "Слідства.Інфо" Євгенія Шульгата підійшли співробітники Солом’янського ТЦК та намагалися вручити йому повістку. Завдяки відео з камер спостереження стало зрозуміло, що цих двох військових вів чоловік у цивільному одязі - саме він вказав їм на журналіста".

"Як зазначили журналісти, їм вдалося зібрати докази, що за їхнім колегою, журналістом Євгенієм Шульгатом стежили через його розслідування про майно родини керівника департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка. Також вони з’ясували, що СБУ використала військкомат для переслідування журналіста і вручення йому повістки. Журналісти ідентифікували представника Служби безпеки, який давав вказівки військовим". 

Просто цікаво: хто так працює? Про що думають, чому виконують таку ганебну роботу у ці дні сьогодні? Що треба пояснювати? Все ж таки не розуміють?

Ганьба. І совок. Тільки совкова ганьба i з жодними "Європами" близько не лежало. Таки справи просто ганьблять тих хто реально працює ціною поту та крові. Дві принципово різни: діаметрально різни реальности. Та служби.

"Нагадаємо, 4 квітня  "Слідство.Інфо" опублікувало розслідування про статки родини керівника департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка.  Дружина Вітюка у грудні 2023 року придбала квартиру на столичному Печерську. Ринкова ціна такого житла — понад 20 мільйонів гривень. Офіційної зарплати посадовця на таке житло не вистачило б. Натомість його дружина заробляє мільйони як ФОП, але про свою діяльність говорити не хоче. Також мати Іллі Вітюка має дві квартири у столичних ЖК. Журналісти-розслідувачі підрахували, що дружина і матір Вітюка володіють нерухомістю на 25,5 млн грн за ринковою вартістю".

Джерело

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma