Enigma Enigma

BlackPR

2020-07-04 12:02:03 eye-2 3486   — comment 0

Тактична перемога над мусорським бєзпрєдєлом

 

 

Зігхаюшкі, шановні хунтани унд чарівні хунтанки! Сьогодні мав би відбутися черговий суд проти мене, але мені подзвонили і сказали, що суд переноситься у зв'язку з тим, що в процесі мені поміняли прокурворів. Тобто те, що я підняв на сміх рівень (вірніше - відсутність рівня) інтелекту моїх тодішніх прокурворів, подіяло. Мало того, що вони приховали результати тестування від суспільства (щоби ми не знали, що прокурорствують повні олігофрени з відсутністю логічного мислення), то вони ще й замінили прокурворів, що обісралися на моїй справі на тих, які ще не всралися.

Але ключовим моментом є одне: після ознайомлення зі справою логічно мислячий прокурор має визнати мене невинним, а на Юрка Дурка Гнилицького передати справу в СБУ за ознаками злочину, передбаченого ст. 109 ч.2 (Публічні заклики до насильницького повалення конституційного устрою та державного ладу в Україні), або за ознаками злочину, передбаченого ст. 258 прим.1 та ст. 258 прим.2 (втягнення у вчинення терористичного акту та публічні заклики до вчинення терористичного акту).

Таким чином, мною було одержано невелику, тактичну, перемогу. Система дала збій. І один в полі воїн, якщо він вміє використовувати потрібну на кожний окремо взятий момент зброю. А девіз есерів, актуальний сто років тому, не менш актуальним є і зараз - "У боротьбі здобудеш ти право своє." НІКОЛИ НЕ ЗДАВАЙТЕСЬ!

І дивіться новини від найкращої у Всесвіті студії УкропінгTV.

На цьому поки що все, дивіться новенького ролика, гудбаюшкі унд ауфвідерзеюшкі! ОМ!!!

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma