Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-12-08 13:16:15 eye-2 87   — comment 2

терміновий випуск

Більшого дубняка годі й шукати. Де вони беруть цих журналістів та ще й на такому крутому сайті як лівий Берег. Гнати його треба а не друкувати. Проте в кожного своя думка,особливо коли -заангажована керівництвом.

Стаття називається Донбас і стіна. Чому не можна повторити досвід Ізраілю.  Саме мариво переповідати не буду,почитаєте самі, а ось пару доводів на користь стіни скажу.

Я їх писав і раніше - покажіть тому журналісту нехай почитає мої каракулі. Та його смислові каракулі ще гірші.

Отже. План Б ,озвучено цілком вчасно. Навпаки. На норманську зустріч можна було б і не їхати зовсім. Бо всеодно нічого не вийде. Але так як дуже комусь хочеться поплакатися за вбитими,росіянами, українців та спробувати "ще разок",як каже пан Міхо,який пробував аж цілих тридцять разів і не вийшло то це вже нагадує саботаж,з нашого боку. 

Або підгравання москві. Собі на користь. Бо коли москва згодиться на наші умови-армії вже не буде. її знов розкрадуть а всіх посадять. За цей час можна накрасти ще сотню бюджетів,та мирно піти у відставку. Це в кращому разі. Якщо не виконувати план путіна. 

В гіршому разі ,план путіна. приведе нас до нового придністров'я тобто - Придонбасья. 

З усім тим щ там твориться. А твориться там страшне. Там цілком сформована економічна та політична структура під керівництвом москви. вірити в те що путін її розформує,в угоду нам, то як вірити в те що - ті хто там лишилися.бойовики та їхні сім'ї-почнуть любити Україну.

Нагадаю. Патріоти України змушені звідти втекти,під страхом смерті. Байдужі але розумні -виїхали бо не бачили там нічого перспективного. Придністров'є та Абхазія вже показали що очікує Донбас. 

Лишились пасіонарії ,колаборанти та пенсіонери. Яким байдуже від кого отримувати пенсії.

Так от. Нас там ніхто не чекає. Повернутися туди багато людей не схочуть,бо вже десь закріпилися, а жити поряд з учорашніми колаборантами ,трохи й страшно. Кордон з Рф буде вільним. Тому міграція росіян та диверсантів буде постійною. Особливо - пасіонарних,як колись в Крим. Тому розгойдування там буде увесь час. Це не Придністров'є яке далеко. Це фактично - росія. 

Пенсам мають виплачувати пенсії - загарбники. Тому слід визначити території -окупованими. Якщо це не так то нехай росія виведе свої війська,разом з двома армійськими корпусами та технікою. Відновить кордон тощо. 

Якщо відмовляється,під приводом переслідування ,з нашого боку то на те є ОБСЄ та міжнародні органи поліції.

Жодного солдата там не має бути від росії. Особливо -"миротворців" . Як живуть люди на звільнених територіях - показало що НІЯКОГО переслідування не було й не буде.

І останнє. Для глухуюватих. Якщо росія "врятувала Крим " від злобних бандерівців,то нехай його зараз поверне. Бо ,зараз , влада не бандерівська(і не була) а проросійська. Загрози життю людей як не було так і нема. Навпаки! Там чинится проізвол що до проукраїнського народу Криму.

Що ще раз показує нама що ніхто нам нічого не поверне. Хіба що здохне Хло. То чого туди їхати? За садо-мазо враженнями? Так їх можна отримати в Україні,в салоні розпусти. Якщо такий є.

План Б це реальний план,без дурнів та розумників. Просто оголошується окупованими території та починаються гуманітарні програми,що вже йдуть,з боку росії. Тільки офіційно. 

Тепер головне. Хло заявило що хоче миротворців не на кордон - росія - Україна(щеб пак!) а на лінію розгородженння-тобто -лінію фронту. Чим сам виказав свої бажання захопити ці землі. Вже захопив. 

Так йому треба це і дозволити. Щоб не гинули там люди. Все!

Миротворчі міжнародні сили(крім російських та українських) патрулюють полосу вздовж кордону (нового з РФ) та не допускають вогневих провокацій з обох боків. Поки всі не звикнуть та не розформують свої війська . Це все. 

Інший варіант бачимо в Молдові. Тільки наш настане десь років через десять. Або як в Грузії,після спровокованої контратаки та нових втрат. Просто ми прискоримо цей шлях,яким йшла Грузія та Молдова. 

Ми придністровсьго сценарію уникнемо бо вже тільки сліпий не бачить його обрію. 

А ще це вигідно тим хто наживається на війні та контрабасі. Думайте самі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma