Enigma Enigma

BlackPR

2024-10-22 18:19:53 eye-2 976   — comment 1

Тест на загальні здібності

 

Подібний вид тестування розумових здібностей, також, широко застосовують і в інші структури, зокрема, при відборі кандидатів на державну службу (фахівців з питань реформ), у Національне антикорупційне бюро України, прокуратуру, Службу зовнішньої розвідки України, Службу безпеки України та інші державні органи, а також у приватний сектор.

Дані тести охоплюють основні групи навичок людини, вимірюють вербально-гуманітарні, логічно-математичні, зорово-моторні здібності, а також просторову уяву, швидкість аналізу інформації та увагу. Здібності до логічних суджень, числового і знакового відображення інформації та оперування нею, аналізу та синтезу, міркування є універсально-важливими здібностями у будь-якій професії і у житті взагалі. Успішність будь-якої інтелектуальної активності залежить від розвиненості даних здібностей. Загальні здібності, що виявляються у вигляді універсальних інтелектуальних операцій (аналіз, синтез, узагальнення, абстрагування і т.д.), формуються у людини поступово в результаті сукупного впливу досвіду, придбаного в процесі занять у школі чи вузі, читання, взаємин з людьми, залучення до науки і культури. Іншими словами, учасник протягом багатьох років готується до даного іспиту, навчаючись та набираючись досвіду в різних сферах життя. Численні дослідження переконливо довели, що особи, які отримали високу оцінку з тесту загальних здібностей, досягають більших успіхів у навчанні, ніж ті, хто набрав низькі бали. Тому, тестування загальних здібностей можна розглядати як певний прогноз успішності в майбутньому. 


Якщо у нас ВСІ силові структури за тестуванням на логічне мислення такі ж погані, як прокурори (зокрема - лисичанські, де дев'ятнадцятеро з тридцяти п'яти здавших - здали на "двійку" за п'ятибальною системою, а п'ятеро - взагалі на "одиницю". Інші, за виключенням трьох - на "трійку". На п'ятірку - нема ЖОДНОГО!!!

Це вже не кажучи про те, що серед лисичанських прокурворів є навіть такі істоти, що залишилися поза списком протестованих. Що це - вони не побажали ганьбитися, чи результати тестування були навіть нижчими за "одиницю"?

І ось така мразота - розумово відстала - вирішує людські длі, бо жодного з прокурворів в Лисичанську не було звільнено за нездатністю до логічного мислення!!!

Висновок може бути лише один - знищення всієї прокуратури - бо я не думаю, що в інших містах показники кращі за Лисичанськ - і виховання нових, РОЗУМНИХ прокурорів. І закриття з  ганеьбою розсадника дебілів - юридичного універсітета ім. Ярослава Мудрого.

Всіх винних в корупції - посадити на палі. Недарма ж в одній руці у Феміди - ваги, а в іншій - меч. Щоб карати ним злочинців. Бо інакше потерпатимемо від зажерливих прокурволрів-хабарників. Вони ще й "інвалідами" стали, гниди. Хіба ні?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma