Enigma Enigma

Роман Зайцев

2019-11-08 08:21:25 eye-2 3574   — comment 1

Тетяна Попова працює. Питання – на кого?

Колектив Центру “Миротворець” радий був знову почути давню свою колегу Попову Тетяну, з якою пліч-о-пліч воювали на інформаційному фронті: ми протидіяли російській агресії, а вона протидіяла нам.
Ми – на своєму поприщі і взятими на себе зобов’язаннями в межах повноважень і обов’язків громадян та волонтерів, вона – спочатку з позицій держслужбовця, а потім х.з. з яких позицій.
У кого з нас які результати діяльності у підсумку вийшли – розсудить час.

Разом з тим, з подивом вкотре почули, як Тетяна Попова жваво жонглює термінами “список журналістів”, “публікація персональних даних” і, власне, згадує всує ім’я Центру Миротворець.

Перевірили всю вхідну кореспонденцію за останні 3.5. роки і не знайшли в ній ні єдиного запиту від Попової Тетяни. про виключення з Чистилища даних конкретних журналістів, які були за дорученням влади відправлені на окуповані території.

Воно й не дивно. Адже в Чистилищі Центру Миротворець знаходиться інформація про осіб, в діях яких присутні ознаки злочинів проти національної безпеки України, життя і здоров’я людини, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Хочемо нагадати, що згадуваний Поповою Т.П. “список журналістів”, які власноручно надали свої дані терористам для отримання акредитації у терористичних організаціях, був нами оприлюдений у квітні 2016 року в тому ж вигляді, в якому він був у перехопленому листі зрадниці Батьківщини, посібниці російських окупантів, міністра пропаганди терористичної організації «днр» Олени Никітіної – тітки ватажка терористів Пушиліна Д.

Центр “Миротворець” свого часу довів і надав суспільству підтверджувальні документи того, що т.з. акредитація журналістів здійснювалася Нікітіною спільно з т.з. спецслужбами терористисної організації “днр”, які фактично цензурували матеріали. Крім того, Центр Миротворець має у своєму розпорядженні матеріали, які підтведжують факти вербовки деяких журналістів.

Саме з огляду на це, у квітні 2016 року Центром “Миротворець” було прийняте рішення оприлюднити зазначені матеріали, як суспільно-значущу інформацію, завдяки якій громадяни України могли б здійснювати кореляцію сприйняття статей, дописів та репортажів з усвідомленням супутніх умов, які супроводжували діяльність деяких журналістів під час перебування у логові ворога.

Ми далекі від думки, що усі зі списку зрадниці Нікітіної є ворогами України. Ми також далекі від думки, що ніхто з них не відчував чи то тиску і погроз за оприлюднення невигідної ворогу інформації, чи то не зазнавав вербувальних підходів, спроб підкупу і вимоги погодитись співпрацювати з терористами. Кажемо так, бо знаємо, що все це було, маємо на це документальні підтверждення.

Нажаль, за 3.5. роки Тетяна Попова так і не спромоглася розібратися, що то ніякий не “список журналістів”, а просто журнал обліку тих, хто отримував т.з. акредитацію в терористичних організаціях. Деякі (в основному росіянці) її отримували навіть по 8-10 разів.

На щастя, вже навіть діти знають, що “список журналістів” – це аж ніяк не Чистилище сайту Центру “Миротворець”.

“На сайті лежать тисячі даних журналістів, які там працювали на прохання української влади,” – безапеляційно заявила Попова.

Охуєть!, – подумали ми.

Ще раз: Попова Т.П. публічно заявляє про те, що влада України засилала журналістів тисячами на окуповані території.

Тисячами, Карл!

В нас давно склалося стійке враження, що пані Тетяна Попова заповзято відпрацьовує якесь завдання, яке давно пообіцяла комусь виконати запевнивши, що має для цього усі важелі, але так і не спромоглась цього здійснити впродовж станніх 3.5 років.
Будемо розбиратися далі.


Центр Миротворець тепер у Telegram: https://t.me/myrotvoretsnews.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma