Enigma Enigma

Alex Tkach

2020-06-13 13:20:32 eye-2 456   — comment 3

Тільки факти або погана трійця

Що б там далі не писали платні шістки охоронці постраждалого Григоровича, я вирішив закрити тему про його фобії та комплекси. Але все ж таки цікаво! Я й не знав, що нинішні охоронці охороняють не тільки фізичні тіла в реальному світі, але й віртуальні тіла в  Інтернет-просторі. Отже, поки тіло ображалося на мене за те, що я не подарував йому образи на адресу відомого публіциста Віталія Портникова (нема сенсу вже замовчувати це ім'я), платний охоронець тіла його найдрібніша шістка Скорик за наказом старшої шістки Тростюка вчинив небачене досі на Енігмі неподобство й паскудство: закидав коментарями непристойного змісту статтю Alex Noyt "Триває акція за відставку Авакова під Верховною Радою (Відео)", який сам, до речі, взагалі, ні з ким ні в які дискусії не заходить. У статті "Циганки на пероні ..." я вже надав загальні пояснення своїм читачам того, що відбувалося навколо наклепницької статті Григоровича "Віталій Портников у Марка Фейгіна відкрився нарешті", а тепер в цьому додатку я хочу зосередитися лише на тих діях поганої трійці, що мають виразні ознаки криміналу.

Погана трійця – це Григорович та дві його шістки Тростюк і Скорик.  Що це за одні?
Григорович – бізнесмен. Його біографія у Вікіпедії містить цікавий епізод: йому не вистачало часу на бізнес і навчання водночас, тому ще з п'ятого чи шостого класу середньої школи він обрав бізнес, а навчання відтоді "відпочивало".
Скорик (наразі "антипровокатор" і постійно змінює свій нікнейм) – охоронець бізнесмена Григоровича. Зі слів Тростюка.
Тростюк – відрекомендувався начальником Скорика. Ймовірно, він начальник охорони тіла Григоровича.
Рівень розумового розвитку всіх трьох приблизно однаковий.

Що вчинила ця трійця?
Скорик за наказом Тростюка закидав Енігму неймовірними наклепами на мене, а мій особистий чат – погрозами. Сам Тростюк в коментарі до моєї першої статті зізнається:

Валентин Тростюк
«Це я коли побачив Ваші наскоки на Пана Сергія, попросив охоронця зареєструвати нікнейм і спробувати Вас присоромити».

Отже, за скоєне Скориком взяв на себе відповідальність Тростюк, а фінансував їх діяльність постраждалий Григорович. Звідки це відомо? Ну вони ж його платні охоронці й просто виконували брудну роботу. Чи не так?
Але з усього, що понаписував Скорик, я хочу виокремити те, що явно підпадає під дію Кримінального кодексу: поширення порнографії в публічному просторі. Він зробив це аж у трьох коментарях до згаданої вже статті "Триває акція за відставку ...". Хто хоче, може знайти їх пошуком за першими фразами: "Та ужас", "сміх і сльози", "Дякую за підтримку". В них Скорик наводить посилання на порновідео, коментує його деталі та явно їх смакує.  

Таким чином, з урахуванням Тростюкового зізнання уся погана трійця відповідальна за поширення порнографії на Енігмі. Самі ж і прямі докази проти себе надали!  До речі, якщо вони колись це зрозуміють і за собою почистять, я готовий надати відповідні скріншоти.

На цьому все. Але на останок послухайте пісню Семена Сліпакова. Мені здається, що вона дуже пасує до поганої трійці.

                                                                                             13 червня 2020 року

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma