Enigma Enigma

Реаліст Армійський

2018-12-19 15:29:48 eye-2 4945   — comment 1

#ТоляПТРС ПРОГРАВ СУД ГЕНЕРАЛЬНОМУ ШТАБУ ПО СУТІ І ЗМІСТУ

У деяких українців сотнями років виховувалась рабська психологія, яка вбивалась їм у свідомість на генному рівні різними окупантами. Зокрема добивали її розстрілами під час репресій НКВД, МГБ за окупаційної радянської влади.

Сьогодні кращі традиції каральних органів совка щодо створення атмосфери рабської психології, тільки вже в командирів Збройних Сил, які воюють з Росією, продовжують пі#доболи з військової прокуратури. Вони від часу свого існування завжди хочуть показати суспільству, що вони над кимось. В даному випадку над армією.

Черговий брехливий висер, який як по команді підхопили всі медіашлюхи і ЗМІ-помийки відбувся вчора. Пихатий #ТоляПТРС у своєму пафосному стилі оголосив суспільству, що Військова прокуратура перемогла в адміністративному суді м. Києва і виграла позов проти начальника Генерального штабу з питань допуску військових прокурорів (матіосиків) до військових частин. Гордо триндів про якусь мирову угоду, і про відміну попередніх розпоряджень, які були видані ГШ весною цього року.

Одним словом, месседж такий – я красава, я нагнув цільний Генеральний штаб під час воєнного стану і я цим пишаюсь. Ось його цитата: “Військова прокуратура перемогла по цій справі шляхом заключення мирової угоди з Генеральним штабом. Генштаб відмінив виданий наказ”.

Нагадаю коротко передісторію. Весною 2018 р. в ГШ були підготовлені і відправлені у війська листи-вимоги (ніякі не накази) про порядок допуску та роботи представників військової прокуратури в органах військового управління та військових частинах на об’єктах Збройних Сил України.

Це сталося тому, що військові прокурори стали махати своїми посвідченнями перед носом командирів і начальників, відволікали від виконання завдань, паралізували роботу цілих структур своїми допитами, шукаючи, кого треба посадити. За@бли безпідставно шастати по об’єктам ЗСУ, кліпати кримінальні провадження, залякувати і розповідати командирам, що можуть посадити в тюрягу навіть стовпа.

Коротше, ганялись за показниками і прагнули показати свою “активну роботу організму при запорі кишечника” за рахунок армії. Тим, самим довести свою необхідність тому, що ДБР на п’ятки наступало і відбирало у них кусень хліба.

Розумні хлопці в Генеральному штабі впродовж півроку переглянули свої попередні розпорядження і виявили, що є ще менше підстав допускати матіосиків до військових частин і об’єктів Збройних Сил. Тому взяли і відмінили те, про що так голосно заявляв #ТоляПТРС весною, що аж подав на Генеральний штаб в окружний адміністративний суд м. Києва.

А чому ж відмінили? Злякались #ТолюПТРСа і майбутнє рішення суду?

От і ні. Вони вирішили закріпити попередні вимоги і посилити їх виданням цілого наказу міністерства оборони, який звісно було погоджено в міністерстві юстиції. Як кажуть “заюстували” його.

Тому суд, не вбачаючи більше предмету позову взяв і прийняв таке рішення:

Тобто закрив провадження щодо цієї справи. А #ТоляПТРС, як досвідчений маніпулятор використав це як завжди у власних інтересах свого самопіару з “нагібанням” Генерального штабу, який функціонує в правовому режимі воєнного стану. Але вдогонку маніпулятивно, нагадуючи, шакала Табакі з мультфільму “Мауглі” сказав, що зараз у них з ГШ повна гармонія.

Тепер хрен там, а не гармонія! Що ж у підсумку?

У свіжому наказі міністерства оборони України від 14.08.2018 р. №411 (зареєстрований в Міністерстві юстиції України від 22.08.2018 р. за №957/32409) “Про внесення зміни до Інструкції з організації охорони і про і пропускного режиму на об’єктах апарату МОУ і ГШ ЗСУ” чорним по білому написано:

“Пропускний режим на об’єктах МОУ та ГШ ЗСУ для працівників прокуратури, працівників НАБУ у разі відсутності письмового розпорядження Директора НАБУ або його заступника, працівників інших правоохоронних органів здійснюється на загальних підставах за умови оформлення у встановленому порядку гостьової перепустки в супроводі уповноважених осіб.

Прохід цих осіб до спеціальної зони здійснюється з дозволу посадових осіб, приймальні яких розташовані в межах спеціальної зони, в супроводі представників комендатури МО або добового наряду”.

Крім того, ГШ видав ще й свій наказ під грифом ДСК, який розтлумачує командирам як це робити на законних підставах.

Командири, мужики, звертаюсь до вас. Посвідчення будь-якого військового прокурора, яким він махатиме перед Вашим носом – означає абсолютно НІЩО!!!

Пропускний режим на територію військової частини для працівників прокуратури здійснюється на загальних підставах за умови оформлення в установленому порядку ОДНОРАЗОВОЇ ПЕРЕПУСТКИ в супроводі уповноважених осіб.

Будь-які дії у військовій частині цих осіб можуть бути тільки на підставі судових рішень! Законність перш за все!

Так #ТоляПТРС?

Рекомендую, щоб вони також дотримувались черги в оформленні таких одноразових перепусток на КПП у загальному порядку їх отримання, який визначений для всіх громадян.

Рівноправність і гідність для всіх!

Ось так військова прокуратура ПРОГРАЛА ГШ свій клоунський позов. Йух їм а не рабську психологію!

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma