Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2020-01-23 09:08:56 eye-2 499   — comment 0

Тріумф антихриста

UKRREPORTER.COM.UA

Ворога треба знати в обличчя. Хто він, Путін (+відео) | Український репортер

В Росії уряд йде у відставку. Путін пропонує своєму суспільству варіант, щоб довічно залишитися верховним правителем. Штрихи до політичного портрета диктатора. За ...

Х**ло і я - одна сім'я! Куди х**ло, туди і я! (Арія зеМоніки з опери "Буратіно")

Пишуть, що вже і затрясло, і снігом з градом засипало! Але кожен спить, так як стелить, і мотивація ізраїльського керівництва запрошувати на найвищому рівні агресора та головного спонсора, організатора й натхненника світового тероризму, у т. ч. - антиізраїльського нехай буде на їхній же ж совісті - самі собі рабиновичі! 

Мене значно більше цікавить інше, за яким милим туди поперся зедент? Мордорський антихрист наказав? Щоби ще більше принизити Україну і забити ще один цвях у кришку труни антимосковської коаліції? Адже очільники Польщі й Литви відмовилися віж запрошеннь саме в знак протесту проти присутності х**ла! А президент країни - жертви московської агресії - попхався, ще й з лакейським проханням про персональну зустріч з агресором і вбивцею десятків тисяч українців! Гидко й бридко!

Аж потіють та товпляться,
Щоб то ближче стати
Коло самих: може вдарять,
Або дулю дати
Благоволять; хоч маленьку,
Хоч пів-дулі, аби тілько
Під самую пику. (Тарас Шевченко)

Блазенський вигляд - ідеальне прикриття для московського агента! Його обрання, як і кожна спецоперація, мала кілька цілей. Одна з них очевидна, поставити свого пахолка на чолі держави, інша - максимально цю ж державу принизити! Ми ж пам'ятаємо х**лівське failed state.

Найвищий час це шоу ганьби й зради припиняти! Чи не так?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma