Enigma Enigma

Alex Noinets

2019-08-30 09:02:17 eye-2 2852   — comment 2

Це абсолютно законно, як і узурпація та знищення Гітлером німецької демократії.

Ви мені кажете "та вони там ідіоти, які не розуміють, що коїться, і як країна навкруги них виглядає.

Ні.

Вони сидять в Раді до ранку, у них чіткий план, що треба голосувати, вони це дисципліновано голосують, кожен особисто, без кнопкодавства, власними руками. Коли виникає мікроскопічна підозра, що хтось заблокує трибуну - вони дисципліновано блокують проходи, щоб ніхто не зміг до трибуни навіть підійти.

Це абсолютно законно, цілком демократично і надзвичайно професійно.

Як узурпація і знищення Гітлером німецької демократії. Законно, демократично, професійно. Під зневажливий сміх людей, які тоді називали його паяцем, а потім чомусь різко перестали.

Я чую, що всі люди, крім одного в учорашньому Кабміні - це добрі фахові спеціалісти, світлі обличчя і так далі. Можливо, це так, я знайомий не з усіма. Але всім їм для того, щоб бути справжніми професіоналами, не вистачає лише одного.

Не вистачає зубів. Це другі і треті зами, візіонери з презентаціями в паверпойнті. З зубами там лише одна людина. Арсен Борісич.

Всі інші будуть дисципліновано робити такі реформи, які їм Богдан з Коломойським скаже, і навіть крок вліво-вправо не намагатимуться зробити. Зубів немає.

А Арсен Борісич потрібен тому, що в найближчий час цей ошалєлий прінтер Верховної Ради почне дисципліновано, демократично, цілком законно і одноголосно приймати пакетно таке, що ми тут на вулиці почнемо охуївати. І вчорашнє знищення МінВету буде лише початком.

І можливо, можливо, вони будуть настільки охуївшими, що ми тут на вулиці переборемо ненависть один до одного і почнемо виходити на вулицю разом, а не кожен окремо. І тоді винтити та саджати нас потрібно буде оптом, а не в роздріб. І швидко, щоб телеглядач не зрозумів, звідки дим.

Отут Арсен Борісич і знагодиться. Біла людина на його місці почала б реформи якісь намагатися робити, когось там звільняти, когось брати, хоча б для картинки. Цей не буде. Йому ніщо не допоможе, він чорт, чорний чорт, він про себе це знає, ми про нього це знаємо, і навіть дорогоцінний телеглядач про нього це знає.

Тобто на цьому місці потрібна не картинка. На цьому місці ціною будь-якого рейтинга потрібен чорт, який буде займатися тим, чим на цьому місці займаються чорти.

Не питай, по кому дзвонить Аваков. Він дзвонить по тобі.

І остання порада порохоботам. Забудьте чекати команди від Порошенко. Її не буде. Він не розуміє, до чого все це їде, і не зрозуміє навіть тоді, коли йому прикладами виламають двері і поведуть на народний суд. Він європейська людина, яка мислить політичними демократичними нормами. Він не розуміє, що через три місяці політичний момент вимагатиме його арешту, а через п'ять публичної страти на Майдані. Тому від нього ніякої команди не буде, не чекайте.

Ліза нам не брехала. Вона просто не сказала, чому буде путч. Вона не сказала, а вся вчорашня ніч в парламенті показала.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma