Enigma Enigma

Tsyhipa Serhiy

2021-10-26 14:07:41 eye-2 3756   — comment 13

Центр Разумкова ставить на Разумкова

Соцопитування Центру ім. Разумкова на 5-е місце у президентському рейтингу вивело екс-спікера Разумкова з пристойним результатом 8,8%. А останнім - 13-м - поставив лідера "УДАРу" Кличка, показавши рейтинг 1%. Тут все просто - не помічати зростаючий авторитет мера столиці вже не комільфо. Та й на цьому спасибі. (Нагадаємо, що у нещодавньому президентського рейтингу КМІСу було 12 кандидатів, без Кличка).

З першою четвіркою все ясно - від рейтингу Зеленського, що падає, 25,7%, і зростаючими показниками парламентських лідерів - Порошенко, Бойко, Тимошенко. Але що в рейтингу робить патріотично налаштований комік Притула з 1,9% або політичні лузери Кошулинський з 2,2% і Гриценко з 2,7%, які вже давно в ЗМІ не з'являються?! Смешко-Гройсман-Мураєв із тієї ж опери "соціологічного абсурду". Хто цих людей просуває у президенти – не зрозуміло? Скоріш за все, це звичайна "джинса" від колись шанованого Центру ім.Разумкова.

А ось ще одна соціологічна группа - “Рейтинг” -, що зазвичай на пару годин пізніше КМІСу публікує свої рейтинги, щедро мотивовані Офісом президента, вже третій день мовчить у ганчірочку. Хоча мовчання “Рейтингу” зрозуміле: завалені Банковою стодоларовими купюрами, там напружено думають думу: як підняти рейтинг ЗЕ хоча б до 35% та водночас прибрати з цього списку взагалі згадування про Кличка з Разумковим?! На жаль, місія нездійсненна. Зелений потяг рейтингу Зеленського впевнено рухається у глухий кут нульової відмітки.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma