Enigma Enigma

Roland Mikiani

2020-05-22 12:38:01 eye-2 3116   — comment 102

У більшості прозахідних українців скоро почнеться ломка

30 років їх кололи ідеологічним наркотиком "неомарксизм", який замаскований в камуфляжну етикетку "ліберальна демократія". Робили це західні глобально-впливові ліві сили (на відміну від рядових лівих, "гарматного м'яса" типу номінальних соцпартії, бойовиків антифа та інших еколого-зелених, які є підтанцьовкою, візуально-медійно-організаційним тараном цих реально впливових ліваків), які замаскувались під бренд "Демократична партія США" та "сучасний західний лібералізм". Діяли (та досі діють) ці сили в т.ч. через захоплені ними всілякі державні установи США та Європи, наприклад USAID (В США вже почали чистку цих структур від новітніх марксистів), різні фонди типу "Фонд Бьоля", та, щупальцями того ж відомого на всю галактику "фалантропа"-афериста-фінансиста, ім'я якого казати не можна, бо одразу запушить в антисеміти, який економічно будучи ніби капіталістом, ідеологічно абсолютно є провідником новітнього марксизму, відомого як "КультурМарксизм".

Одним з елементів цієї ломки стане офіційне на всю планету (якщо здорові сили США будуть настільки рішучі і не злякаються бути обвинуваченими в придуманих ліваками політтехнологічних клеймах "расизмі", "уйатсупрематизмі", "шовінізмі" та інших анти...ізмах) викриття Обами, Байдена, Клінтон, всієї "Демпартії США" та їх спонсорів філантропів-медіамагнтів-голівудовласників, як цілковито лівих, неоМарксистів, які під камуфляжем "ліберальна демократія" активно просувають в США та всьому Заходу (в Україні звісно ж), новітню форму старого марксизму-соціалізму, який самі автори цього сатанізму назвали Марксизм-Через-Злам-Трансформацію-Культурно-Етичних-Кодів. Зрештою нащо чекати судові та Сенатські розслідування, достатньо подивитися ЩО САМЕ просуває "Демпартія" та ХТО САМЕ є активістами цієї сили. Всі ідеологічні та політичні постулати "Демпартії США" (та всіх сучасних лібералів) дивним чином співпадають з постулатами "Франкфуртської школи" неомарксизму, а активістами є полум'яні: соціаліст друг росії Берні Сандерс (єврей), марксистка Окасіо-Кортес (латінос та антисеміт), соціалістки-ісламістки-антисемітки Рашіда Тлаїб та Ільхан Омар, та купа різного роду чорношкірих, білих, євреїв і всі за соціалістичні трансформації США. Побачили парадокс, в одній партії мирно уживаються і активно працютть ісламісти антисеміти та євреї. Бо мають спільного ворога - Правий Анти-будьякихформарксизму Консерватизм, та наказ від Змовників - будь якою ціною знищити ворога та все, на чому він тримається, і перетворити Захід на Глобальний Лівий Цифровий "1984" (у одного правого єврея в США є онук, так друг того онука якось каже цьому діду МИ ПОБУДУЄМО ХОРОШИЙ СОЦІАЛІЗМ, БО У ВАС ТАМ В СССР БУВ ПОГАНИЙ БО ТОДІ СМАРТФОНІВ ТА ІНТЕРНЕТУ НЕ БУЛО). А керують такою "Демпартією" полум'яні учні відомого неомарксиста Сола Алінскі та активні послідовники неомарксиста Герберта Маркузе - Обама, Клінтони, Байден.
Жерсть повна!

Більшість прозахідних українців робила та й досі робить ГЕТЬ ВІД МОСКВИ (тобто від СоветстькоСовка) не в тверезому стані адекватності - ГЕТЬ ВІД МОСКВИ ОЗНАЧАЄ ВПЕРЕД В ПРАВИЙ АНТИМАРКСИСТСЬКИЙ КОНСЕРВАТИЗМ ТА ІСТИННИЙ, ЛИШЕ ЕКОНОМІЧНИЙ ЛІБЕРАЛІЗМ, АЛЕ НЕ ІДЕОЛОГІЧНИЙ І НЕ КУЛЬТУРНИЙ, а затуливши очі та закривши вуха прямо в прірву ЗахідноСовка, активно ковтаючи солодкі отруйні плацебо "ліберальна демократія". Та "ліберальна демократія", яка наказувала їм не перешкоджати створенню та відповідно не знищувати проРосійські партії, центри, сили, медіа, керівників проРосійських сил - КПУ, ПСПУ, ПР, ОП, ОПЗЖ та купа "русских блоков" та безліч вадимів колесніченко та владімірів корнілових, погребінських та іщенко, Інтер, НТН, ICTV, ТРК "Україна", НьюзВан, 112, Нашканал. Ліберальна деРЬмократія наказувала прозахідним українцям, що існування в незалежній Україні, яка постала після розвалу комуністично-московського СССР, абсолютних проМосковських виродків - це нормальна сучасна демократична західна цінність та ліберальна демократія. А те, що ці виродки з першого дня проголошення суверенітету та незалежності України почали вести підривну діяльність на нанесення надважких ударів по процесу народження цієї незалежності, такі "дрібниці" ліберальну деРЬмократію не цікавлять. І ця кричуща "дивина", коли Західна Ліберальна Демократія захищає Советсько-Путінські сили в Україні і не дозволяє їх знищити, і наказує Києву всіляко політично бути разом з ними - це жодним чином не дивувало 90% прозахідних українців, бо зазомбовані.
Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це дозволяти ідеологічно-політичному проРосійському коронавірусу в особі КПУ, ПСПУ, ПР, ОП, ОПЗЖ та решти "русскіх блоків" знищувати твій державний організм, всі його функції, а ЄвроСоюз та Демпартія США всіляко вітають "толерантність та демократію в Україні".
Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це коли КПУ існує, веде підривну діяльність та має фракцію в Раді.
Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це коли ПСПУ існує, веде підривну діяльність та має фракцію в Раді.
Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це коли ПР існує, веде підривну діяльність та є владою в Україні.
Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це коли ОП та ОПЗЖ існують, ведуть підривну діяльність та мають фракцію в раді.

Нові Західні Європейські Ліберальні Цінності - це коли величезні проРосійські метастази існують, є сильними, мають фінанси та медіа, та наносять по державності України такі значні удари, так отруюють свідомість половини й так совкового населення, що це населення сприймає своєю державою не Україну, а путінську РФ, і коли настає момент, вони цілком свідомо і палко кричать ПУТИН-ВВЕДИ-ВОЙСКА, і він звісно ж вводить. Замість того, щоб одразу після 1992 року почати тотальне організаційне та іноді фізичне знищення проРосійсько-проСоветського всього, прозахідні українці під кураторством західних лівих "лібералдемократів" дозволили кремлю створити в Україні надпотужні проРосійські сили, які зрештою і призвели до війни, адже, якби в попередні роки, до 2014, в Україні був державний устрій Правий Антимарксистський Антисоветський Консерватизм, який апріорі знищив би всі сили, які є проРосійськими і жодним чином не дав би створити нові, ніякої війни 2014 не було б в принципі, бо коли совкі-ватники тихо сидять і бояться навіть вдома проявити свою проРосійськість, бо УкроБуржНац СБУ за це одразу арештовує, а УкроНацБурж суди дадуть 12 років тюрми, то ніякий путін не може гібридно на вас напасти. А коли у вас неоЗахідна Ліберальна деРЬмократія, яка всіляко дозволяє проРосійським силам організувати все, що їм потрібно для руйнування України, то отримайте війну.

А чому саме Деркач став "викривачем" Пороха? Бо коли ви, прозахідні українці як барани жрете лівий лібералізм, а політично-ідеологічну нішу ПРАВИЙ КОНСЕРВАТИЗМ залишаєте напризволяще, то путін одразу цим користується і запхнувши в ту нішу свою агентуру наказує їм презентувати себе помічникам Трампа як "право-консервативних патріотів України, які борються з лівою змовою новітніх марксистів і з їх корупцією з Порошенко, який теж продав душу американським лівакам з Демпартії".
Бо якщо по правильному, по проУкраїнському, то такий злив мали зробити проУкраїнські патріотичні Право-Консервативні сили, але таких в укрполітикумі нема від слова взагалі.

Невже у мільйонів українців, які палко жадали ГЕТЬ ВІД МОСКВИ, не виникло просте питання, А ЩО ТАКЕ ЛІБЕРАЛЬНА ДЕМОКРАТІЯ, ЧОМУ ЗАХІД, ЯКИЙ МИ ВВАЖАЛИ БУРЖУАЗІЄЮ, КАТЕГОРИЧНО НЕ ВИКОРИСТОВУЄ НАЗВУ БУРЖУАЗНА ДЕМОКРАТІЯ, ЧОМУ ЧИМАЛО КАНОНІВ ЦІЄЇ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ СПІВПАДАЄ З ТИМ, ЩО МИ ЗНАЄМО ЯК МАРКСИЗМ.
Чому ніби такі розумні антисоветські українці, як тупі барани почали жерти все ідеологічне, що вони побачили на Заході та що їм пропонували НЕ ПРАВІ КОНСЕРВАТОРИ, а якісь ДИВНІ ЛІБЕРАЛ-ДЕМОКРАТИ, ЯКІ НЕ ПРОТИ ІСНУВАННЯ БУДЬ ЯКИХ СИЛ, ЯКІ Є ПРЯМОЮ ЗАГРОЗОЮ ІСНУВАННЮ УКРАЇНИ, га???
"Ліберальна Демократія" - це совковий Квартал95 як абсолютна влада в Україні.
Бо коли є Буржуазна Демократія (А ЗНАЧИТЬ ВОНА ЦЕНЗОВА ЗА РІЗНИМИ ЕТИЧНО-ОСВІТНІМИ КРИТЕРІЯМИ), то люмпен-вата, інстаграм-ідіоти та решта тих, кому головна державна дія - ВИБОРИ ВИЩОГО КЕРІВНИЦТВА ДЕРЖАВИ - це просто паПриколу, не мають права голосувати. Бо справжня Демократія - це коли ІДІОТИ (в первинному істинному сенсі цього поняття) не мають права політичного голосу. А коли вони мають право голосувати, тоді це Ліберальна ОХЛОкратія. Чим і є на сьогодні державний устрій абсолютно всіх західних країн - ліберальна охлоСкратія. Іноді ця система дає збій, тоді ДЕМОС таки перемагає і приводить до керування державою адекватних, відповідальних, правих людей.

Так що, чим завершити мою лекцію, шановні зазомбовані неоЛівізною українці... ви готові до лікування від Західної форми новітнього Марксизму, який замаскували під плацебо "ліберальна демократія", і мігрувати на платформу Правий суворо Антисоветський-Антимедведчуковський Консерватизм з елементами очисної диктатури? Це єдиний державно-ідеологічно-політичний устрій, який абсолютно ефективно вичистить країну і від корупції і від російської політично-медійної агентури.

#Україна #США #Байден #Устрій #НеоМарксизм #ПравийКонсерватизм

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma