Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-03 12:05:29 eye-2 8208   — comment 2

У Києві ФСБ викрадає українця - одразу після його звернення у Генпрокуратуру Зеленського

У Києві росіяни серед білого дня викрадають одного з акціонерів ТОВ "Севастопольский судно-ремонтний завод Південний" Сергія Ткаченко, який місяць тому подав заяву у Генпрокуратуру України про заволодіння майном окупантами. Його свідчення мають важливе значення для міжнародних структур у справах України проти РФ.

Окупанти давно оголосили у "розшук" Ткаченко, відомо, що російський суд постановив взяти його під варту. І ось, як тільки він оформив заяву у прокуратуру Зеленського, його дані одразу ж опинились у росіян, і вони спокійно викрадають його прямо у центрі Києва. За даними джерел, коли Ткаченко зайшов у один з салонів краси Києва, за ним увірвалися двоє невстановлених чоловіків та підійшовши до Ткаченка — повідомили йому, що він перебуває у «федеральному розшуку». Після чого силоміць вивели його на вулицю та затягли в авто та зникли у невідомому напрямку.

Не сумніваюсь, що ця операція росіян була неможлива без сприяння зеленої влади, бо відомо, що Петро Порошенко також володів часткою цього заводу до окупації Криму росіянами. Ми бачимо, що агенти ФСБ почувають себе спокійно та впевнено, нічого не лякаючись. Бо режим Зеленський не протистоїть окупантам, а навпаки. ЩО далі? Теракти? Чергове викрадення чи вбивство?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma