Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-10-19 18:55:31 eye-2 3329   — comment 0

Бійку та стрілянину у Києві влаштували представники фірми, з якою розірвали договір на перевезення

Сьогодні на кінцевій зупинці маршруту №555 вул.Кибальчича – вул. Алма-атинська представники приватного перевізника «Авен-Єзер», з якими місто розірвало договір на перевезення, разом з невідомими особами в балаклавах, вчинили збройний напад на водіїв та співробітників підприємства, що тимчасово здійснює перевезення на маршрутах, які раніше обслуговував «Авен-Єзер».

Як розповідають свідки, співвласник ПП «Авен-Єзер» Сергій Вікторович Пономаренко під'їхав на кінцеву зупинку маршруту №555, де тривала робоча зміна водіїв та диспетчерів тимчасового перевізника ТОВ «Транссіті».  Зайшовши всередину автобусу, де знаходилися співробітники ТОВ «Транссіті», він почав погрожувати «Ми вас повбиваємо», «Я вас прикінчу», «Вам п..ц». Разом з ним приїхало кілька десятків тітушок, яки розпочали бійку та стрілянину. Внаслідок цього постраждало кілька співробітників «Транссіті», що отримали ножові поранення та поранення від травматичної зброї нападників.

Річ у тому, що у 2014 році у КП «Київпастранс» була відібрана дуже прибуткова маршрутна мережа, яка потрапила до рук власників перевізників ПП «Авен-Єзер», «Ярославь Авто» та «Універсал транс». Власниками цих фірм є Пономаренко, а також фактичним співвласником називають, ще колишнього депутата Київради Антона Дрепіна. 

З 13 жовтня 2021 рухомий склад «Авен-Єзер» не мав права їздити маршрутами, що обслуговувались ними раніше, договори було розірвано на підставі виявлених і підтверджених фактів махінації з документами на попередніх конкурсах, що було зафіксовано під час проведення аудиторської перевірки. Але, як бачимо, власники ПП «Авен-Єзер» вирішили що погрози та насильство зможуть повернути їм дуже прибуткові маршрути.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma