Enigma Enigma

Kevin Harris

2023-10-19 16:13:44 eye-2 4003   — comment 0

У запорізькому селі загарбники зґвалтували жінку

Триває терор російських військ проти мирних мешканців тимчасово окупованої частини Запорізького краю: фізичний, моральний, економічний, політичний.

У селі Мелітопольського району, яке тимчасово знаходиться в окупації, сталася надзвичайна подія — російські військові зґвалтували жінку і намагалися приховати сліди злочину.

Як стало відомо «РІА-Мелітополь», вояки — уродженці Північної Осетії росії оселилися в будинку, який належить місцевій жительці. Жінка тимчасово виїхала до Криму на заробітки. Коли повернулася додому, намагалася пояснити, що жити з непроханими «гостями» під одним дахом вона не збирається. У відповідь орки застосували силу.

За деякими даними, після зґвалтування, жінку відвезли в лікарню в Мелітополь. Жива вона чи ні односельці не знають, оскільки відтоді її ніхто не бачив. А селом почали поширювати плітки, нібито жінки вже і в живих немає.

Приховати злочин осетинам не вдалося. Через деякий час у зайнятому ними чужому будинку ФСБшники провели обшук. Зламали замки на воротах, вибили вхідні двері, викинули на вулицю рюкзаки та інші пожитки «визволителів». Обшук тривав кілька годин. Після чого співробітники ФСБ у масках пройшлися по сусідніх будинках і всіх місцевих жителів попередили, щоб ті нічого не знімали на відео та фото і нікому не розповідали про те, що сталося.

А через кілька тижнів в окупаційних ТГ-каналах з’явилася інформація про те, що ФСБ накрило наркопритон, організований уродженцями Північної Осетії. Жодного слова про те, що «визволителі» зґвалтували господиню будинку, пропаганда, звісно ж, не написала.

Джерело

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma