Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-04 10:16:55 eye-2 4288   — comment 0

У Зеленського під час війни, пандемії та жорсткого падіння економіки - повно вільного часу

До вашої уваги  графік "роботи" Зеленського на посаді президента сьогодні та завтра у Одесі. Як ви бачите, він м'яко кажучи - не напружується. 

Абсолютно "випадково" він робить для себе за наші гроші вихідні в Одесі, готелем на берегу, екскурсіями, дельфінами та "вільним часом". Сьогодні екскурсії замасковані під "ознайомлення" до 13, потім на кораблік - кататися, типу їхати до порту. І все. А завтра так взагалі цілий день вся ця шобла, за державний кошт, буде бухати та загоряти у дорогих готелях та ресторанах.

І так у нього кожен тиждень по два, а то й три вихідних. А зовсім недавно взагалі два тижні відпустки, замаскованої під "самоізоляцію". А ви питаєте чому у нас повний провал на міжнародній арені, в обороні та національної безпеки, та катастрофічне падіння економіки.

Тому що вся зелена наволочь, починаючи с Зеленського, за кошт українців зробила для себе таке "красиве" життя. Чому вони не напружуються взагалі? Тому що за цей рік добре зрозуміли, доступ до посад і державного бюджету особисто них та їх дітей забезпечить вкраденими грошима на все життя.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma