Enigma Enigma

Закарпатський Мадяр

2024-09-23 09:22:16 eye-2 574   — comment 0

Угорська запроданка – Ільдіка Орос та її «віддані» посіпаки. Частина 2

 

Нагадаємо: на протязі останніх років угорська меншина краю створила про себе образ «мученика» та набула сумнівної слави серед пересічних громадян. Пані Ільдіка Орос наразі є основним «рупором» та ідейним натхненником з «поливання брудом» української влади в угоду офіційному Будапешту.

Тож продовжуємо висвітлювати для читачів всю підноготну цієї угорської шайки псевдопатріотів нашої країни на чолі з «переможницею фашизму», ярою прихильницею «Великої Угорщини», яка примудрилась увійти в довіру до доньки начальника Департаменту освіти ЗОВА, де регулярно лобіює «свої» інтереси (на фото з дипломом ЗУІ ім.Ференца Ракоці ІІ).

В їх улюбленій та всім вже відомій групі в «Telegram» під назвою «elnökség 2» (українською – «керівництво»), в якій, як виявилося, відбуваються досить цікаві діалоги, знайшлось ще не мало чого вартуючого Вашої уваги, дивіться далі:

Надії, що Президент України продав Львів Польщі. Мабуть це було б прекрасним прецедентом для таких «дружніх» сусідів, які до сих пір бідкаються від наслідків Тріанону. Як раз, те чого їм не вистачає.

 

Дуже патріотично, під час повномасштабного вторгнення країни-агресорки поширювати дописи з місцем розташування захисників країни, які «дримбають» громадян України, що мають захищати країну від знищення кремлівською ордою.

«Могилізація»… «Розвантажили всіх, а зараз збирають на утилізацію»… «Поруч з Авангардом»… «Могилізація на нашій землі».

Деякі з цитат: «Цей приклад є доказом дурості людини», «мікро-майор, або мікромавпа». Душевно.

А ми пропонуємо відкрити перший рекрутинговий центр до української армії під час чергової сесії угорської національної меншини на Закарпатті та оцінити патріотичні настрої населення.

Посилання за яким розміщено статтю: «Список в якому є путін і Барбі, цікаво хто кращий». Без коментарів.

І ми вас цьомаємо! І чекаємо пояснень цих ганебних повідомлень!

 

Підсумовуючи, тенденція і наративи угорської спільноти плачевні. Висновки вже зроблені. Тепер необхідно взяти всю волю в міцний кулак та діяти, за для викорінення цієї зграї з нашого суспільства і подальшої неминучої перемоги!

НА ЦЬОМУ НАШ ЕКСКУРС НЕ ЗАВЕРШЕНО, ДАЛІ БУДЕ!…зі сторінок інших не менш цікавих груп «KMKSz…», «Beregsz…» буде багато чого цікавого! До нових зустрічей, шановне панство!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma