Enigma Enigma

Дарія Марущак

2019-08-15 13:00:37 eye-2 3886   — comment 2

Дивитись українською: ТОП- 5 YouTube каналів щоб "залипнути"

На українському YouTube просторі з'являється все більше якісного контенту. Якщо ви втомлені після роботи, нагодували кота, приготували смаколики і в пошуках чогось нового, саме час глянути україномовні YouTube - канали. У підбірці - найцікавіші канали про науку, подорожі, відеоігри та людей українською, на які варто підписатися. 

Ukraїner

Ukrainer - дослідницький проєкт, який відкриває міста, місця, та закутки України по-новому. У експедиціях Ukrainer розповідають про перший арт-потяг ГогольTrain, про те, де віднайти трюфелі, показують музей з пляшок, сучасне кобзарство у Харкові і громаду, яка втілила екологічну ініціативу у життя - побудувала сонячну електростанцію на місці закинутого сміттєзвалища. 

Чимало відео проекту - історії українців, людей, що створюють, надихають і вражають. Врятувати Черкаси від пластику, об’їхати Америку і побудувати власне ранчо на Галичині, перетворити харківський гараж на інженерський хаб і чимало іншого. 

Нижче історія про подружжя Баховських, які вирішили інвестувати всі заощадження у виготовлення prefab-будинків. Їх ціллю є поступова зміна ставлення до власного простору. Цей будинок не має великої площі, він є відкритим та майже прозорим, а територія не має парканів. Ярина Баховська стверджує, що довіру в суспільстві необхідно повертати, адже раніше люди не відгороджувалися високими парканами.

Geek Journal

Geek Journal - канал для прихильників кіномистецтва. Огляди українських та світових фільмів, актуальні новини та критика. Тут вам і про “Короля Льва”,  і репортажі з київського фестивалю «Comic Con» і критика “Гри Престолів”, і про “Відьмака”

На каналі є чимало топів, підбірок, авторська рубрика Geek-новини та інший контент. 

Клятий раціоналіст

На каналі “Клятий раціоналіст” (інтригуюча назва, чи не так?) публікується україномовний науково-популярний контент. Ведучий проекту Артем Албул розвінчує популярні псевдонаукові міфи, записує подкасти з якими спілкується з людьми, дотичними до науки і ділиться науковими лайфхаками. 

Жертви Мотивації

Незважаючи на невелику кількість підписників, автори каналу - друзі із Вінниці активно діляться відеоконтентом про подорожі Україною і світом на шосейних велосипедах. 

Більшість відео зняті у форматі влогу, окрім подорожей, герої розповідають свої історії, показують буденне життя під час поїздок і діляться лайфхаками для велоприхильників.

PlayUA

PlayUA- відеоканал ігрового однойменного порталу. Дайджести, огляди, сенсації, репортажі, новини і ще чимало рубрик, створених для поціновувачів відеоігор. 


 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma