Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-05-29 13:19:25 eye-2 3536   — comment 2

Українські винищувачі разом з американськими стратегічними ядерними бомбардувальниками у повітрі над Чорним морем (Відео)

Сьогодні зранку українські літаки піднялись у повітря для супроводження американських стратегічних бомбардувальників B-1B Lancer.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces

Зранку 29 травня пара стратегічних бомбардувальників ВПС США B-1B Lancer перетнула повітряний простір України.

Винищувачі українських Повітряних Сил – пара Су-27 та пара МіГ-29, пришикувались до американських літаків та здійснили їх супровід по заданому маршруту.

🇺🇦 Українські льотчики підхопили естафету від польських пілотів, а сам захід із повітряного патрулювання має плановий характер для досягнення взаємосумісництва країн НАТО та ключових партнерів Альянсу.

Бомбардувальники ВПС США B-1B Lancer вилетіли з американської авіабази Елсворд U.S. Air Forces in Europe and Air Forces Africa, перелетіли через Атлантику, територію кількох європейських країн у тому числі Республіки Польща 2 Skrzydło Lotnictwa Taktycznego та України…

B-1B Lancer – важкий бомбардувальник ВПС США стоїть на озброєнні з 1986 року. Повна бойове навантаження бомбардувальника 57,6 тон озброєння. Кожен B-1B Lancer може нести 8 термоядерних авіабомб на борту.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma